Voel de lente op je nagels

DSC00310

Hallo Lente!
Nu mogen we alle bordeauxrode en mosgroene tinten echt wel achterin onze kast zetten en de zachtroze en vrolijk blauwe kleuren wel weer tevoorschijn halen. Ik ben er fan van om je nagellak aan te passen aan het seizoen. Om je een beetje inspiratie en wat suggesties te geven over wat je dan op je nagels zou kunnen dragen heb ik hier tien frisse lente-lakjes voor je!

DSC00316

En ziehier, mijn tien frisse lente-lakjes op een rijtje. In deze volgorde ga ik ze dan ook laten zien op mijn nagels. Elk geven ze weer een net ander effect, maar ik vind ze allemaal perfect voor vrolijke lente-dagen.

DSC00321

Essence Collor&Go – I Want That – Felroze

Deze nagellak geeft een fruitige toets. De kleur is ook mooi dekkend en glanzend. Smeer hem wel niet te dik, want dan gaat de kleur al snel nijgen naar het rode. Zelf vind ik dit een hele mooie en leuke lente-kleur.

DSC00324

Essence Collor&Go – Lime me Up – Limoengroen

Deze kleur doet me een beetje denken aan Shrek, het groene is voor mij een beetje te fel. Toen ik het kleurtje kocht dacht ik dat het wat donkerder zou zijn. Het is wel mooi, maar niet echt iets wat ik zou dragen voor een gewone dag. Eerder voor een feestje.

DSC00330

Claire’s – mintgroen

Dit vind ik zelf een heel leuk en fris lente-kleurtje. Het mintgroene of wat lichter blauwe is echt mooi met een blanke huid. Het is een mooie dekkende en kleurrijke kleur. Lente-proof dus!

DSC00327

2B – mega colors nail polisch – Hemelsblauw

Deze kleur is ook erg, maar dan ook erg mooi. Het blauwe is perfect te combineren met andere kleurtjes. Glittertjes passen er ook bij. Deze is dus ook al lente-proof!

DSC00336

Essence – Color&change – Lavendelpaars

Hier zie je de Color&change. Dit is stap 1 van de 3, eigenlijk gewoon een basiscoat. Paars/roze past altijd in je lente-nagellak kastje!
Heerlijk!

DSC00339

Essence – Color&Go – Doorzichtig Roze

Deze kleur valt wat minder op, persoonlijk hou ik meer van deze zachte kleurtjes. Op de foto zie je maar één laagje, maar je kan er ook nog eentje bij doen zodat het niet zo doorschijnend is. Geweldig toch?:)

DSC00341

Maxfactor – Nailfinity – Wijn rood

Deze nagellak is natuurlijk wat duurder dan de vorige merken, maar dat merk je ook wel. Hij gaat niet zo snel van je nagels af en heeft een heldere kleur. Op het potje zelf staat dat het wijn rood is, maar naar mijn gevoel nijgt dit meer naar het framboos. Ik vind het alleszins een leuke blikvanger voor deze lente!

DSC00343

Maybelline – Durci Long Diamant – doorzichtig

Deze nagellak dient eigenlijk gewoon als bescherming voor je nagels, ook in de lente is dit van belang 🙂

DSC00349

Essence – Color&Go – Absolutely Bleu

Deze kleur doet me denken aan de milka-paaseitjes. Op het potje staat dat het blauwig is, maar in het echt is het eigenlijk paarsig. Dit is ook één van mijn favoriete, zeker voor de lente. Zo een levendig kleurtje! Love it! ❤

DSC00352

Catrice – Catch Me If You Can – Roze glitters

Eigenlijk is dit meer een topcoat dan een nagellak, maar ik wilde hem er toch even bij doen, omdat ik zo blij werd van alle roze glitters die me tegemoet kwamen. Dit is een effect topcoat met holografische glitters en grote ronde, roze glitters. Door de holografische glitters krijgt de topcoat een koele glans en dat vind ik erg mooi boven een paarse lak, zoals deze. Boven blauw of roze is hij ook erg mooi!

Zo, dit waren mijn top 10 van lente-lakjes. Wat vinden jullie er van?
Veel liefs

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s