Forever21 Shoplog

DSC01130

Ow yeah, it’s Friday! Joehoee! Zie me maar eens lachen!:) Ik ben gewoon te blij. Ik mocht van mijn mama eindelijk eens iets bestellen via het Internet! En dat deed ik bij Forever21.
Ik heb een kleedje en een ketting gekocht. 

DSC01132

Dit is dus mijn bloemenkleedje, een maxijurk weliswaar. Ik had nog geen enkele rok of jurk die helemaal op de grond kwam, dus met deze ben ik echt wel blij! Het heeft vanonder 2 splits en vanboven dunne spaghetti-bandjes. Wat ik wel jammer vind is dat er vanboven, boven je borstbeentje een opening is. Op de webshop staat er namelijk nergens bij dat er een opening is, en als 14-jarig meisje vind ik dit toch nog wel vervelend…

DSC01131

En hier is de achterkant, deze is wel toe.Helemaal happy met mijn Forever-21 kleedje! Ik heb op dit kleedje ook een klein kettinkje aan van parels en aan mijn voetjes heb ik mijn lichtroze ballerina’s.
Ik had het kleedje vorige zaterdagavond besteld, en de pakjesdienst stopte woensdagnamiddag hier thuis voor de deur.

OOOOH! Ik ben echt zo blij!
Nog een fijne vrijdag!

Advertenties

2 gedachtes over “Forever21 Shoplog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s