Bij mij onder de douche

DSC01151

Het is eens tijd dat ik mijn nieuwe favoriete producten voor onder de douche met jullie deel. Shampoo’s en douchegels zijn altijd een beetje lastig om te reviewen, maar ik vind het wel leuk om er een aantal bij elkaar in een artikel te laten zien. Dus dat is vandaag het geval! Wat staat er bij mij onder de douche? 

DSC01164

Allereerst laat ik jullie mijn douchegel zien. Dit is de “Waterlily & oil” van Nivea. Ik hou enorm van de geur van bloemetjes, en daarom had ik ook voor deze gekozen.

DSC01167

Als je goed kijkt zie je dat er een soort van pareltjes zichtbaar zijn, of beter gezegd luchtbelletjes. Dit zijn verzorgende zonnebloemoliepareltjes, goed eh! Je ziet het, het is bijna op… dus ik heb hem ook heel erg graag.

DSC01171

DSC01174

Hier zie je de “Volume sensation” ook deze is weer van Nivea. Hij is wel erg loperig, maar ook deze ruikt heerlijk. Het is nu niet dat ik fijn of plat haar heb, maar toch gebruik ik hem graag.

DSC01178

En dit is de “Diamond Gloss” eigenlijk mijn favoriete van de twee. Hij ruikt heerlijk en hij zorgt ervoor dat mijn haren lekker glinsteren. Deze is voor normaal, dof en glansloos haar. Ik heb normaal haar, en ik vind het leuk dat mijn haar zo gaat glinsteren, dus waarom niet?

DSC01184

Ik vind de shampoo’s beide wel oké, maar door het feit dat ik nu eenmaal natuurlijke krullen heb (en krullen betekend knopen!) gebruik ik ook nog een masker.

DSC01154

Ik gebruik het masker van Garnier Ultra Doux. Deze is met avocado en Galmaboter waardoor het masker onmiddellijk in je haar smelt. En advocado is zoooo lekker!

DSC01162

Je moet dit masker gewoon op je haren doen en twee minuutjes laten intrekken.

DSC01156

Ik doe altijd een goede schep op mijn haren omdat ik vind dat, als ik er minder op zou doen, mijn haren niet zo zacht zijn en dat ik ze dan ook niet zo snel kan uitborstelen.

DSC01191

Nog even de hartjes in het water gooien 😉

Wat vinden jullie van de producten die ik onder de douche gebruik? En welk product gebruik je zelf?

Advertenties

3 gedachtes over “Bij mij onder de douche

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s