Too much information tag

20140510_154455

Ik heb besloten me er ook aan te wagen, als allerlaatste blogger geloof ik : de too much information tag. Op heel veel blogs al voorbij gekomen, maar het blijft leuk om te lezen. Het is een behoorlijke lijst (+- 50 vragen!) maar ze waren allemaal super leuk om in te vullen. Ik ben benieuwd of er veel dingen tussen zitten die je nog niet wist over mij.

1) Wat draag je? Een pyjamabroek met rode en witte ruitjes, mijn pantoffels en een rode top.

2) Ben je wel eens verliefd geweest? Jazeker.

3) Heb je wel eens een vervelende break-up gehad? Nee, nog niet. Ik ben nog een beetje te jong volgens mij.

4) Hoe lang ben je? Volgens mij 1.73m

5) Heb je tattoo’s? Nee ik zou later wel een klein polstatootje willen. Maar daar ben ik nog niet zeker van.

6) Heb je piercings? Ik heb gaatjes in mijn oren!

7) Otp? Inmiddels heb ik gevonden dat het “One true paring” betekent, maar wat dat dan weer is…

8) Wat is je favoriete TV koppel? Mijn favoriete TV koppel op dit moment is toch wel Jaro & Hanne van “Mijn Pop-up restaurant” in Brussel.

9) Wat is je favoriete serie? Mijn favoriete serie is en blijft toch wel Familie. Iedere dag opnieuw sta ik paraat! De begin generiek ken ik zelfs al vanbuiten… oops 🙂

10) Wat is je favoriete band? Euhm ik heb niet echt een favoriete band. One Direction vind ik wel goed, hun laatst nieuwe liedje (You&I) zindert de hele tijd door mijn hoofd. Maar mijn favoriete zangeres is natuurlijk wel Maaike Ouboter!

20140513_201511

11) Wat mis je? Eigenlijk mis ik niets, ik heb alles wat mijn hartje begeert. Maar als ik dan toch iets zou moeten kiezen is hetgeen wat ik mis toch wel paardrijden. Ik ben er tot voor kort mee gestopt, maar dat knaagt toch wel aan mij…

12) Wat is je favoriete liedje? Op dit moment van ik Budapest van George Ezra echt geweldig, het maakt me vrolijk als ik een mindere dag heb. Maar de liedjes van Maaike Ouboter zijn ook mijn favoriete!

13) Hoe oud ben je? 14.

14) Wat is je sterrenbeeld? Ik ben een Waterman.

15) Kwaliteit of eigenschap die ik zoek in een liefje. Vertrouwen vind ik heel erg belangrijk. Hij moet mijn beste vriend zijn, iemand tegen wie ik alles kan vertellen en bij wie ik altijd mezelf kan zijn. Maar dat zoeken we geloof ik allemaal 😀

16) Wat is je favoriete quote? If you’re not happy, make a change.

17) Wie is je favoriete acteur? Mag het ook actrice zijn? Selena Gomez, Blake Lively en Kate Winslet.

18) Wat is je favoriete kleur? Donkerblauw, Appelgroenzeeblauw en zalmroze.Als je in mijn kast kijkt zie je dat 60% zeker die kleuren heeft.

19) Harde muziek of zachte muziek? Zo wat tussenin, maar liefst toch zachte muziek die ik lekker kan meezingen. Want zingen maakt me nu eenmaal blij!

20) Waar ga je naartoe als je verdrietig bent? Naar mijn mama! Zij helpt me altijd maar als ik een echte plaats moet kiezen dan is het wel mijn kamer.

20140510_205642

21) Hoe lang douche je? Ik neem een lekker warm badje van ongeveer 30 minuutjes.

22) Hoe lang doe je erover om je klaar te maken in de ochtend? Als ik om half acht de deur uit moet sta ik op om 6.40u. Over mijn make-up en haren doe ik niet zo lang.

23) Ben je ooit in een fysiek gevecht geraakt? Nee, nog nooit.

24) Wat is een turn-on? Euh en dat betekend??

25) Wat vind je een afknapper? Jongens die de hele dag door Whatsappen of Snapchatten.

26) Wat is de reden dat je een blog bent gestart? In eerste instantie om een dagboek bij te houden, omdat het mij niet lukte om een ‘gewoon dagboek’ bij te houden. En natuurlijk omdat ik het leuk vind!

27) Heb je angsten? Ja, ik ben bang om alleen te zijn. Zonder vrienden en vooral vriendinnen die echt om me geven, en me willen zoals ik ben. Dat mis ik nog…

28) Wat heeft je voor het laatst aan het huilen gemaakt? De gedachte dat mijn hondje MayBelle ooit zou weglopen, dat ik haar nooit meer zou zien of dat ze dood gaat… Ik had gedroomd dat we aan het wandelen waren en dat MayBelle haar los trok en helemaal over de straat de stad in rende, ik liep achter haar aan vol met tranen in mijn ogen en steken in mijn buik zodat ik amper adem kon halen. Die ochtend werd ik wakker en was mijn kussen nat. Ik had dus echt geweend. 😥

IMG_20140513_185624

Maybelle is de grote bruine en Mira is het kleintje.Hier zie je hen toen het aan het bliksemen was.

29) Wat was de laatste keer dat je zei dat je van iemand houdt? Net, tegen mijn mamaatje.

30) Wat is de betekenis achter de naam van je blog? Ik wil gewoon dat mijn blog een soort “Paradijsje” is. Voor jullie, maar vooral voor mezelf. Zodat ik hier alles op kan zetten wat ik maar wil.

31) Wat is het laatste boek dat je gelezen hebt? Ule (ik was 14 in 1914) van Marc De Bel. Dit boek had ik gekregen voor mijn verjaardag, het gekke is dat ik 14 ben in 2014…

32) Wat is de laatste serie die je hebt gezien? Familie! (En dat gaat zodadelijk beginnen..)

33) Wie is de laatste persoon met wie je hebt gepraat? Mijn papa ❤

34) Wat is de relatie tussen jou en de laatste persoon die je een berichtje hebt gestuurd Ik heb een vriendin die ik ken van de vioolles laatst nog een berichtje gestuurd.

35)Wat is je favoriete eten? 1tje maar? Even opsommen : Pannekoeken, Rijst met currysaus, Straciatellaijsjes met chocolade die hard word, en de lekkere soep van mijn bompie.

36) Waar wil je nog graag naartoe? Zweden, Parijs, Londen, New York, Kreta, Milaan, Rome, Bosnië, Berlijn, Kopenhagen, Spanje, Oslo, Kos,… Nog naar veel te veel plaatsen. Later wil ik het liefste een wereldreis maken.:)

37) De laatste plaats waar je was? Buiten, een losgebroken kip vangen in mijn pyjama. En natuurlijk op school in Berkenbos.

38) Heb je een crush? Ja/nee? 😉

39) Wat was de laatste keer dat je iemand hebt gekust?

40) Wat was de laatste keer dat je je beledigd voelde? Dat kan ik me niet meer herinneren. Van negatieve reacties zonder verdere serieuze inhoud trek ik mij zo min mogelijk aan en meningen van anderen met opbouwende kritiek vind ik alleen maar fijn.

20131003_163219

41) Wat is je favoriete smaak in snoepjes? Ik snoep niet veel maar alle rode snoepjes vind ik lekker.

42) Welke instrumenten bespeel je? Ik speel viool en piano op de muziekacademie. Gitaar en ukelele leer ik me zelf aan. Ook zing ik in een koor, en gewoon in mijn vrijetijd, dat is toch ook een instrument? 😉

43) Wat is je favoriete sieraad? Mijn ketting die ik een paar weken terug van mijn mama en papa heb gekregen uit Nijmegen toen zij naar een optreden van Frank Boeijen gingen kijken.

44) Wat is de laatste sport die je hebt gedaan? Lichamelijke opvoeding op school. Iedere donderdag 2 uurtjes.

45) Wat is het laatste liedje dat je hebt gezongen? I See Fire- Ed Sheeran.

46) Wat is je favoriete openingszin? Ik heb zelf geen openingszin…

47) Heb je die openingszin wel eens gebruikt? Als ik op iemand afstap doe ik dat volgens mij met een complimentje.

48) Wat is de laatste keer dat je hebt gechillt? Gisterenavond, in de zetel met mijn pyjama en een lekker warm dekentje. Samen met een heerlijke dame blanche 😉

49) Aan wie geef je je tag door? Aan iedereen die wil! Maar ik ben zo laat met deze tag dat iedereen hem al gedaan heeft geloof ik 😀

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s