• Wanting to go to Paris •

 

Schermafbeelding 2014-06-29 om 16.52.52

Okey, hier thuis zijn ze het volgens mij al heeeeel erg lang beu gehoord… maar IK WIL NAAR PARIJS!

Eerst vond ik Parijs een beetje stom, jaja “La Ville De Romantique” het zal wel zijn. Een druk verkeer daar zal je bedoelen. Maar sinds dit jaar en vooral vanaf dat ik begon met bloggen is mijn liefde voor Parijs heel erg sterk veranderd! Ik wil naar Parijs ten eerste omdat ik het lekker romantisch vind en omdat ik ook gewoon hou van die romantische stijl, de bloemetjes, de pastelkleuren en natuurlijk ook van kant! Parijs lijkt me gewoon de ideale plaats om te wonen, op vakantie te gaan of om eens lekker te gaan shoppen. Dat wil ik ook sowieso eens doen. thumb-1

Maar ook de brug met de hangslotjes wil ik eens bezoeken en daarvoor moet je natuurlijk in Parijs zijn. Als ik daar ooit zou geraken neem ik een hangslotje mee met de volgende namen op :

Mama, Papa, Arne (mijn broer), Maybelle (ons hondje), Mira (ons hondje), Tijgertje (onze kat). Dat is toch een ongelofelijk lief gebaar, vind je niet? Laatst is er blijkbaar een stuk van de brug doorgezakt door het gewicht van de hangslotjes en nu speculeert men om de slotjes er na een tijd allemaal af te halen en dat er zo nieuwe bijkomen. Maar eigenlijk vind ik dat toch wel jammer want dan is de sfeer eigenlijk wel weg, stel je voor dat je aankomt op een kale brug. Trouwens, volgens het stadsbestuur zijn de hangslotjes lelijk, dat geloof je nu toch zelf niet? Ik vind ze alleszins heel mooi! Wie in 2015 nog een slotje aan de bruggen wilt hangen krijgt een verzoek van de politie om dat maar beter niet te doen en de hangslotjesverkopers krijgen een boete als ze betrapt worden… halleluja 😦

thumb

 

Hahaaa, mijn derde reden waarom ik naar Parijs en omstreken wil gaan! Voor Disneyland, het land waar je altijd kind kan zijn, voor jong en oud. Ooh wat mis ik het toch. Ik ben echt verzot op Disney, alle Disneyfilms ken ik bijna uit mijn hoofd. De prinsessen zijn altijd mooi, verzorgd en vrolijk. De films en alle vreugdevolle personages maken me gelukkig. Ja, je kan me een Disneyfreak noemen. Het is niet voor niets dat ik als bijnaam Bambie heb hoor 😉

71e5c328b95188ac1e61ef44d3520050Ze hebben toch echt wel mooie prinsessen vind je niet? Natuurlijk zijn er nog meer, zoals Tinkerbell, Anna, Elsa, …  Je mag me een klein kleutertje noemen maar in de Disneywinkels ben ik nog steeds betoverd! Ik zit te popelen totdat mama of papa zegt : Deze zomer gaan we naar Disneyland, ik heb voor 2/3 nachtjes geboekt.

 

thumb-2En natuurlijk wil ik ook naar Parijs om te shoppen! Ahja, als je daar bent moet je er ook van genieten éh.

Wat vind jij van Parijs? Of van Disneyland? Of wat zijn jouw ervaringen met de Eiffeltoren? Ik hoor het graag! ❤

Dikke knuffel!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s