How Bout… NO!

how-about-no

Bij deze tag horen een aantal categorieën en daarin geef ik aan waarvan ik denk “gewoon niet”, “how bout no”, “geht gar nicht”! Ik zag deze tag al voorbij komen op verschillende blogs en besloot me er ook aan te wagen. Het zijn behoorlijk wat vragen, als ik het nu bekijk denk ik dat het er 11 zijn…

Hier gaan we dan!

 

thumb

Eten : 

Qua eten ben ik niet zo kieskeurig, ik eet bijna alles omdat ik het me zelf ook aanleer. Het eten is iets anders dan het lekker vinden natuurlijk. Geef me dus geen eieren want die eet ik toch lekker niet op! Bah, gewoon jakkes is dat! Net zoals kip, ik eet het wel maar als ik het zelf niet moet zorgen zal je me het nooit zien eten. Want je moet eten wat de pot schaft éh 😉 Maar spinazie, asperges, wortelen, tomaten, witte kool, rode kool,zalm…. eet ik wel heel erg graag. Alhoewel, ik eet liever vis dan vlees. Gisteren las ik in de viswinkel nog een quote : “Wie slim is, eet vis”. Geweldig vond ik dat, ik ben nu immers een waterliefhebster…

thumb-1Muziek : 

Zoals jullie weten ben ik dol op muziek, het is mijn leven! Er is niet veel wat ik niet kan waarderen, maar die heavy metal en dat boenke-boenke-boenke hoor ik toch liever niet… iedereen heeft zijn eigen stijl weet je wel. Met muziek voel ik me compleet.

nieeeet

Kleding : 

Okay, hier kan ik kort en krachtig over zijn. Witte leggings, die kunnen gewoon niet! Ik vind dat het je benen korter maakt en je knieën en andere vetdeeltjes te hard zichtbaar maken, absoluut een no-go. Maaaaarrr als jij je er prettig in voelt en je vind het niet erg om korter te lijken, blijf het gerust dragen. Net zoals een bolletjes-blouse op een bloemetjesrok, dat vind ik echt niet mooi maar allez… weer hetzelfde liedje : als jij je er mooi en sexy in voelt dan is het goed zo.

fresh-laundry

Geuren : 

Ik hou zeker niet van stinkende adem of een zweetgeurtje, aan deze dingen kan je iets doen das nee, bedankt… niet bij deze. Waar ik dan wel weer van hou is de geur van pasgewassen kleding of een bedovertrek en dat je dan ’s avonds in slaap valt in een heerlijke geur. Of de geur van je haren als je ze net gewassen hebt! Mjammie! De geur van bloemetjes, lavendel, hout, noten daar ben ik dol op! Yes please!

clarenceencoco2

Sounds : 

Oeeh, het knarsende ijs in de diepvriezer of nagels op het bord, net zoals iemand die met zijn mes niet meer het vlees snijd maar zijn bord of piepende deuren als het donker is, even erg als iemand die keihard smakt op een kauwgom. Daar heb ik dus serieus een hekel aan. Wat ik dan weer wel leuk vind zijn de geluiden van de vogeltjes, een stromende waterval, krekeltjes,… Die heb ik hier iedere dag 😉

thumb

Seizoen : 

Hmm, een seizoen kiezen zeg je? Weet je wat, ik kan niet kiezen! In de winter ben ik jarig en ik ben dol op de sneeuwvlokjes die uit de lucht dwarrelen of de dikke jassen en de mooie sjalen. Oeh of zitten aan de open haard met een lekkere tas warme chocomelk, net zoals Kerstmis, daar kijk ik nu al naar uit! Maar in de lente komt alles tot bloei en daar houd ik ook heel erg van, je hoort weer de vogeltjes fluiten en er worden veulentjes geboren. In de zomer kan ik eindelijk weer zwemmen, naar het strand gaan en leuke uitstapjes maken. Mijn benen tonen, bruin worden en dan worden mijn blonde lokken weer wat lichter : I LIKE! Maar in de herfst kleurt alles geel, bruin en rood dat is ook heel erg mooi! Maar ik denk dat dit toch mijn minst leuke seizoen is, want hier kan het zo afwisselend weer zijn. Dan is het hartstikke koud en dan is het weer warm… De herfst is mijn minst leuke seizoen en de andere drie zijn 33,3-33,3-33,3 . Gelijk verdeeld dus 😉

 

large

M’c Donalds : 

De Mc Donalds kan lekker zijn, voor een keertje in de drie maanden ofzo. Maar eigenlijk is het absoluut brol, troep, vuiligheid. Je betaald veel  en dan is je hamburger gewoon in elkaar gegooid. Oke, ik ga ook soms naar de Mc Donalds maar toch liever niet hoor. EEN NO PLEASE!

think-outside-the-box

Personen : 

Mensen die vrij bekrompen zijn vind ik niet fijn. Ik weet dat ze er waarschijnlijk niets aan kunnen doen omdat het voor een groot deel met de opvoeding te maken heeft, maar ik kan gewoon veel beter overweg met mensen die iets meer outside the box denken en niet meteen hun oordeel klaar hebben. Verder ben ik best wel een allemansvriend en kan ik met veel verschillende soorten mensen overweg. Ik houd voornamelijk van mensen die spontaan zijn, leuke humor hebben, me niet in de steek laten, me troosten en behulpzaam zijn.

holi-party

Party : 

Ik vind dat iedereen lekker mag doen en laten wat hij/zij wilt op een feestje als je maar plezier hebt! Het maakt niet uit als je niet kan dansen, of dat je meezingt met de muziek of na 3 uur al meteen op de vloer ligt uit ellende. Zolang je mij maar niet belemmert of irriteert. Helemaal dronken langslopen? Prima! Maar helemaal dronken over me heen vallen? Hou op hoor! Wat voor mij misschien nog wel het meest irritant is, is het BEMOEIEN van mensen. Verzoek me niet te dansen of te lachen, dat doe ik lekker zelf. En ga al helemaal niet proberen te onderhandelen als je denkt dat er een probleem is. Ik vond deze leuke foto op het internet en wat nog grappiger is, is dat ik vorige vrijdag met school ook nog een color-fight heb gedaan!

http://www.hbvl.be/limburg/heusden-zolder/scholieren-houden-gevecht-met-kleurpoeder-video.aspx

familie_0001

Televisie : 

Ik kijk iedere dag televisie, en met name naar Familie een vlaamse soap die op VTM te zien is. Jammer dat het nu zomerstop is maar je kan nog steeds actief bezig zijn door de VTM-app om het mysterie van Thomas Feyaert te ontdekken. Ik kijk ook veel naar moordseries, het is niet persé omdat er 16+ staat dat het ook daadwerkelijk zo vuil en vies is.. Een gewoon niet op de televisie heb ik dus eigenlijk niet.
Ik ben ook wel benieuwd wat jij WEL en NIET vind kunnen. Laat het me weten in de comments!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s