Review – Essence Wave Goddess Beach Hair Spray

1echt

Ik weet het, ik weet het, het weer van de afgelopen dagen trekt op niets! Het is geen weer om een hond buiten te laten. Dussss ik besloot om mijn nieuwe Beach Hair Spray uit de collectie Wave Goddess van Essence uit te proberen. Gisteren ging ik namelijk met mijn lief bommatje shoppen in Hasselt. Whoehoew!  Deze styling spray is verrijkt met zeezout en dat moet zorgen voor een fresh-from-the-beach look. Ik ben hartstikke benieuwd! Jij ook? Lees dan snel verder… 

Nog even voor de geïnteresseerden, dit product bestaat uit  : Water, Sodium chloride, Polysorbate 20, glycerine, VP/VA Copolymer, Magnesium Sulfate, Lactic acid, Ethylhexylglycereen, Phenoxyethanol, parfum (voor de geur), Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, limoen.

Ik was zo benieuwd, het regende en ik dacht : “Ik wil de zon!” Dus hier beginnen we dan.

2Dit is mijn haar voor ik het product gebruikte, ik heb van mezelf al echt veel krullen dus ik was echt heel erg benieuwd! Spannend! 🙂

3

Als eerste moet je heel goed schudden met je flesje. Je kan dit product gebruiken op droog, handdoekdroog of nat haar. Ik deed het op droog haar. Je spuit met een sproeidop(?) en dat vind ik eigenlijk wel handig! Mijn haar is redelijk dik dus ik moest verschillende keren en veel spuiten.

4

Daarna moet je het product in je haren kneden, ik vind wel dat het een plakkerig goedje is. Maar dat trekt  gelukkig wel weg eenmaal de spray in je haren zit. Het is tenslotte met zeezout gemaakt éh.  Ik kneedde mijn haar rechtopstaand maar ook voorovergebogen zodat ik onderin en bovenop een mooi volume zou krijgen. Toen ik was aan het kneden zag ik al meteen een verschil!

5

En dan is het tijd om te föhnen! Blijf zeker goed föhnen tot het helemaal droog is, dan zie je pas het effect. Wauw, ik werd enthousiast! 🙂 Zie je dat stukje haar links? Toen had ik daar nog niet geföhnd, da’s toch geweldig! 😀

6

En dit is mijn haar met het product. Ik vind het geweldig! Je ziet wel dat ik rechts wat meer gekneed heb dan bovenop. Ik was blij! Ik kreeg volumineus haar en mijn haar fritselde niet meer zo hard als daarvoor.

7

Hier zie je mij haartjes zonder (links) en met (rechts) het product. Ik ben zo gelukkig! Eindelijk heb ik een product gevonden dat niet al te vettig is, mijn haar meer krulletjes geeft en ook nog eens meer volume.
8Ik geef dit product een welverdiende 9/10! Een negen omdat het werkt enzo maar ik zou het toch niet opdoen bij warme tot hete dagen, of zelfs een dagje strand. Door de HEERLIJKE! geparfumeerde geur denk ik dat er veel beestjes op je af zullen komen. Maar ik ben echt tevreden! Het is je geld waard! ❤

Heb jij dit product ook al in jouw stash? Zoniet, wat vind jij ervan? 

Liefs, Amber xoxo

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s