Boohoo wishlist

1

Hoi allemaal,
vandaag heb ik voor jullie eens een wishlist klaarstaan. Deze keer van Boohoo. Ik moet toegeven, ik heb nog nooit of te nimmer iets gekocht in hun webshop maar ik zie er wel altijd hele leuke dingen! Misschien moet ik dan toch maar eens iets kopen.
Sommige dingen zijn wat gewaagder dan andere, denk maar aan die sandaaltjes of maxi rokken. Op school durf ik dat niet zo goed te dragen, dus dan is het misschien ook wat gek om dat te kopen. Maar ik zou me graag over die angst willen zetten en het toch dragen. We zien wel. 

2

Dit zijn twee kimono’s, de linkse is lekker kleurijk met bloemetjes en daar houd ik echt veel van. De tweede is ook nog kleurijk maar toch wat killer en korter.

3

Ik zei het al : “IK WIL EEN MAXIROK!” Ik heb al een maxijurk en zou graag ook een basic maxirok willen. Ofwel een zwarte ofwel een grijze. Ik zag in Antwerpen een meisje die een grijze maxirok droeg en ik was meteen verliefd!

4

Een simpele witte croptop en een “in love with my célfie” shirt. Beiden erg mooi natuurlijk.

5

Deze trui vind ik zo chic, het kan op een broek, een rokje of een short. Jummie!
Het bloesje is ook zo iets typisch Amber. Ik ben DOL op romantische bloesjes met kant. 🙂 ❤

6

Een rode bikini, ik wil al zoooo lang een rode bikini maar vind gewoon nooit een mooie 😦
Deze broek vind ik erg chic en leuk staan. Me want!

7

Deze beige-oranje kleurige tas is een handtas en een rugzak ineen. Joehoee!
Deze lieve crèmekleurige clutch vind ik een oogappeltje.

8

Een leaf-headband. Deze wil ik ook al lang maar ik ben bang dat het snel stuk zal gaan…
Schatteeeeeeuuug! Kijk deze sokjes, oooh!

9

En dan als laatste, deze sandaaltjes. Ik ben dol op dit soort aparte model. Niet iedereen durft dit te dragen en dan voel ik me lekker uniek.

Zo, dit was dan mijn (kleine!) wishlist van Boohoo. Ik hoop dat jullie het leuk vonden.
Heb jij ooit al eens iets besteld bij Boohoo? En wat vind jij van mijn wishlist?

Schrijf jullie snel weer!
Liefs, Amber

Advertenties

4 gedachtes over “Boohoo wishlist

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s