De 10 blogs die ik iedere dag bezoek

Schermafbeelding 2014-07-25 om 17.17.01

Hi sweeties,
ik ben nu al sinds maart erg actief in de blogwereld en bekijk dus ook zelf iedere dag verschillende blogs. Op dit moment bekijk ik er tien, jaja! Het zijn wel allemaal heel erg bekende bloggers ~ DREAM! ~. En ik dacht dat het misschien ook eens leuk was om te zien welke blogs ik allemaal bekijk. 🙂 
Hier komen ze dan :

diana1. Dit is Diana van Disfordazzle. Zij post regelmatig fashion en beauty gerelateerde onderwerpen.
Klik hier om naar haar blog te gaan.

Jiami2.  Dit is Jiami van Lifesplash. Ze is 14 jaar! Leeftijdgenootjes haha :’) ze heeft een hele leuke stijl en post sinds de vakantie meer artikelen.
Klik hier om naar haar blog te gaan.

teske3. Dit is dan Teske. Haar blog heeft de naam Teskuh.nl gekregen. Ze post in de vakantie maar 1 artikel per dag maar normaal doet ze er twee. Echt geweldige artikeltjes. Ze heeft niet mijn stijl qua kleding maar ik vind het toch leuk om haar te zien.
Klik hier om naar haar blog te gaan.

Svenja4. Dit is Svenja. Haar blog heet lovinglifeiseasy.  Ze is Nederlands en ze woont in Friesland (en dat is blijkbaar Noord-Holland) .  Leuk om haar stijl te zien en die lijkt ook erg op die van mij. Ja, geweldig!
Klik hier om naar haar blog te gaan.

jennie

5. Dit is Jennie van jenniefromtheblog , een meid die heel vriendelijk en vrolijk overkomt in haar artikeltjes. Het is een plezier om haar artikels te lezen.
Klik hier om naar haar blog te gaan 🙂

Andy6. En dan hebben we hier Andy van theStylescrapbook. Ze heeft heel hard gewerkt voor de carrière die ze nu heeft en ik ben erg trots op haar. Doe zo verder Andy!
Om naar haar blog te gaan kan je hier klikken.

Tara&larissa7. Dit zijn Tara en Larissa. Het zijn twee zusjes die samen de blog Kittehscupcakes hebben. Ze posten iedere dag een bericht en soms wel twee 🙂 Ook leuk om hun artikeltjes te lezen!
Om naar hun blog te gaan, klik dan hier.

serena

8. En dit is Serena van Beautylab, DE grootste blog van Nederland. Zij is een zusje van Tara & Larissa. Ze maakt echt veel persreizen! Jaloersss!:)
Dit is haar blog.

Vera

9. Dit is Vera, en zij heeft de blog Veracamilla. Ze heeft ongeveer dezelfde stijl als mij en haar volg ik nog maar sinds kort.
Hier is haar blog.

Charlotte

10. En dan, last but not least, Charlotte van PinkyPolish. Ik vind haar vrolijkheid in de filmpjes echt zalig om te zien!
Je kan hier klikken om naar haar blog te gaan.

Zo, ik hoop dat jullie het ook eens leuk vonden om de blogs te zien die ik elke dag bekijk. En geloof me, als je andere blogs bekijkt krijg je vanzelf heel erg veel inspiratie.
Geniet nog van je dag!

Welke blog vind jij het leukste? Heb jij er ook zoveel die je iedere dag bekijkt?

Doei!
Liefs, Amber

Advertenties

5 gedachtes over “De 10 blogs die ik iedere dag bezoek

  1. Wauw, wat onwijs lief dat ik we tussen sta ❤ maar ik woon wel gewoon in Nederland hoor, hihi (Friesland) heb toevallig wel een Scandinavische naam ^^ Alle andere bloggers zijn ook super leuk en ik bezoek ze graag met plezier. Leuk om te lezen dat je het bloggen zo leuk vind, ga zo door<3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s