Kwastenreiniger van het Kruidvat

1Hey lieverds,
vandaag laat ik jullie een soort van tip zien. Namelijk de kwastenreiniger van het Kruidvat. Ik kocht ‘m afgelopen week voor maar 2,99 euro. En daarvoor heb je een volledig flesje! Mijn kwasten en borsteltjes waren vuil, echt vuil en ik zocht iets waarmee ik ze proper kon maken. Dat heb ik namelijk nog nooit gedaan! oepsie 🙂 Alleen wat afgeveegd met een zakdoekje of met een beetje water afgespoeld. Maar ik heb dus ergens gelezen dat dat niet zo goed is voor je kwasten en dat je dus best een echte reiniger kan gebruiken. Ik stopte er dus ook onmiddellijk mee en toen stuitte ik op deze. Ik zal jullie laten zien hoe ik het gebruik en wat ik er dan uiteindelijk van vind. 

2Ik heb drie verschillende soorten kwasten uitgekozen die vuil waren. De eerste is mijn blushkwast van Essence. Daaronder heb je mijn oogschaduw en highlighter kwast van Ici Paris XL en daaronder heb je dezelfde maar dan van L’oréal. Deze drie testte ik als eerste.

3+4Neem een zakdoekje/tissue en doe daar een paar drupjes van deze kwastenreiniger op.

5

Neem je kwast die je schoon wilt maken en wrijf zachtjes al de make-up eraf. Dit doe je tot er quasi geen vuil meer van je borsteltje af komt.

6Ziezo, mijn borsteltje is weer proper. Buiten de enkele glittertjes die nog op het sponsje hangen. 🙂

7+8Bij mijn blushkwast ging het wel wat moeilijker omdat ‘ie nog al dikke haartjes heeft en ook heel wat meer. Maar uiteindelijk is hij proper geraakt. Ik heb mijn kwasten gisteren gereinigd maar deze blushkwast was wel nog wat vochtig deze morgen.
Dit oogschaduwsponsje kreeg ik jammer genoeg niet helemaal proper maar het meerendeel heb ik toch wel proper gekregen.

9

Zo, al mijn kwasten zijn weer proper en klaar voor gebruik. Ik ben tevreden over dit product. Er komt een heerlijk parfum vrij en die blijf je ook ruiken in je kwasten. Ik kan je dus echt met hartenlust dit product aanraden. Het is goedkoop, het ruikt heerlijk en het werkt bij ieder soort borsteltje!
Geniet nog van je zaterdag!

Liefs, Amber

 

 

 

 

 

Advertenties

2 gedachtes over “Kwastenreiniger van het Kruidvat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s