Mijn Wooden brush

!! Morgen (6 augustus) komt er geen artikeltje online. Ik ben ziek en zodra ik op een scherm kijk word ik duizelig. Mijn excuses! Donderdag (07 augustus) staat er wel weer een artikeltje klaar !!
1+2

Ik heb een wooden brush van Opal London!! 🙂  Dit is de Geisha Conditioning Brush voor zijdezacht haar. De borstel heeft zacht afgeronde houten pinnetjes die zich bevinden in een zachte rubberen oppervlak. Deze borstel belooft zijdezacht haar en geeft je een verwikkende hoofdhuidmassage. Bij regelmatig gebruik beloofd deze borstel de hoofdhuid te stimuleren en moedigt het je bloedsomloop aan. Ook beloofd deze borstel om je haar antistatisch te maken, d.w.z. dat je geen friezels hebt. En blijkbaar word deze borstel heel erg veel gebruikt in Japanse kuuroorden en spas. Ik was enthousiast toen ik deze borstel in mijn Essenza winkel zag hangen. Het was speciaal, bio en helemaal natuurlijk. Bio producten zijn heel erg belangrijk maar natuurlijk ook heel erg duur. Voor deze borstel betaalde ik 9,95 euro. Nouja, ik betaalde niets want ik was die dag shoppen met mijn bomma en toen heb ik deze borstel van haar gekregen. Omdat mijn haar gisteren heeeeeeel erg hard in de knoop zat maar niet vettig was heb ik ze nog eens helemaal uitgekamd. Ik kam mijn haar NOOIT uit, alleen als ik uit de douche kom of mijn haren nat zijn. Als ik mijn haar zo gewoon droog kam dan krijg ik heel erg veel friezels en zijn mijn mooie krullen helemaal verdwenen. Ja, je kan wel zeggen dat ik ze eigenlijk altijd moet uitkammen maar serieus dan trekt het echt op niets. Toen ik de achterkant van de verpakking las zag ik dat het beloofde je haar antistatisch te maken. En daar was ik al lang naar op zoek, geloof me!
Ik testte deze borstel uit voor jullie en natuurlijk ook voor mij.

3

Ik begon er aan. Mijn haren in één keer helemaal doorkammen lukt helaas niet dus ik moest ze na deze foto toch stukje per stukje omhoog spelden als dat ene stukje gekamd was en daarna weer alles doorkammen.

4Maar, je raad het al, met krullend haar werkt dat antistatisch gedoe niet hoor. Ik kreeg immens veel friezels en mijn haar zag er helemaal barak uit. Op zich is het een leuke, natuurlijke en betaalbare borstel maar hun beloftes worden niet waargemaakt. Nouja, buiten eentje dan. Het beloofde voor zijdezacht haar en een uurtje later was mijn haar al minder statisch en waren ze ook daadwerkelijk zacht.
Mijn mening? Ik vind het een leuk concept, goed bedacht en ik vind het heerlijk om een bio product te hebben (wat trouwens ook niet is uitgetest op dieren!:) ). Het is zijn geld waard maar als je zo veel beloftes stelt is het bijna onmogelijk om het allemaal tot een goed einde te brengen. Misschien dat ‘ie op nat haar beter werkt? Zal ik dan ook wel een keertje uittesten.
Al bij al ben ik zeer tevreden over dit product. Er zijn trouwens veel meer spulletjes van dit merk te vinden bij Essenza. En die zijn volgens mij allemaal het proberen waard!

Wat vind jij van deze brush? Heb jij er ook zo eentje? Mijn haar is echt wel statisch eh 🙂

Ik schrijf jullie snel weer!
Liefs, Amber

 

Advertenties

2 gedachtes over “Mijn Wooden brush

  1. Je blog is echt heel leuk om te lezen! Ik zou je haar ook eens willen zien als het uitgestijld is… Misschien eens een artikeltje daarover? Kusjes!

    • Oh ja, lijkt me een heel leuk idee! Dan ga ik wel snel moeten zijn met de foto’s wat het stijle haar veranderd al snel terug in de krullenbos 😉
      Fijn dat je mijn blog leuk vind! Xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s