Multi Colour Blush van Catrice

1,Et voila! Dit is mijn nieuwe aanwinst. Mijn blush was echt bijna op en toen kwam ik dit mooi exemplaar tegen in het Kruidvat. Deze blush heeft de naam 060 Strawberry Frappucino. Voor Frappucino’s mag je me dag en nacht wakker maken. En als er dan ook nog een product te koop ligt met een fijn prijsje en die heerlijke naam… nouja ik sta al bijna aan de kassa!:)
De strawberry frappucino blush bestaat uit 4 verschillende kleuren. Je kan ze los maar ook samen gebruiken.

Catrice Multi Colour Blush : €3,99.

 

Catrice_blush_strawberry_frappucino04

 

De blush is volledig mat en er is dus ook nergens één glinstertje te bespeuren. Je ziet dat de eerste twee stroken vrij donker zijn en meer perzikachtig. Deze kan je dus eventueel gebruiken om te shapen en schaduw te creëren. De onderste tinten zijn heel wat lichter en kan je aanbrengen voor een subtiele blos.

Meestal gebruik ik de blush gewoon door alle kleuren te gebruiken. Dan krijg je meteen een mooie frambooskleur.

Catrice_blush_strawberry_frappucino05

En ziehier de swatches 😉

3+4

Links heb ik geen blush op en rechts uiteraard wel. Met de blush krijg je een heerlijke glans. (sorry voor de wallen… door het warme weer slaap ik echt slechter en dat merk je heel erg hard bij mij.) 

De Multi Colour Blush van Catrice in 060 Strawberry Frappucino is een mooie, niet al te opvallende blush en net daardoor past ‘ie overal zo goed bij. Met dit matte, warme kleurtje zit je altijd goed maar het maakt je look zeker niet saai. Ik vind hem onwijs mooi en heb hem dan ook al vaak gebruikt.

Wat vind jij van deze blush? 

Liefs, Amber

 

Advertenties

2 gedachtes over “Multi Colour Blush van Catrice

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s