How to : 5 haarstijlen die mij kenmerken

Schermafbeelding 2014-08-02 om 14.36.40
 Hallo iedereen, vandaag krijgen jullie weer wat meer te weten over mij. Ik ga jullie namelijk de 5 haarstijlen laten zien die het beste bij mij passen en die ik dan ook regelmatig draag. Dat gaat van heel simpele tot wat moeilijkere dingen. Allemaal zomerproof en misschien dat jullie er ook nog wat aan hebben.

1. Hair Donut / Donutdot 

donutdot1. Maak een hoge staart en doe er een elastiekje rond. Het mag wat rommelig zijn want dat bezorgt het net de nonchalante look.
2+3. Ik koos er deze keer voor om mijn opvulling te gebruiken. Zorg er voor dat de opvulling zoveel mogelijk macht met je haarkleur. Ik heb eigenlijk blonde haren maar heb toch de bruine kleur gekozen omdat je dat minder hard ziet.
4. Doe nu je opvulling rond je staart.
5. Ga een beetje voorover hangen en zorg dat je haar zo verdeeld is over de vulling dat je hem nog amper ziet.
6. Nu ga je met de ene hand je haar op zijn plaats houden en met de andere draai je je haar er rond.
7. Speld je plukjes een beetje vast met schuifspeldjes.
8. Ik haal voor de nonchalante look aan beide kanten nog een paar plukjes los. Ik vind het ook helemaal niet mooi als het zo strak zit dus ik trok nog een beetje aan mijn haar zodat alles wat losser kwam te zitten.
9. En tadaaaa 🙂

donutdot2

2. Fishtail braid 

fishtail

1. Kam al je haar naar één kant en verdeel het in twee. Zorg dat ze beide even dik zijn.
2. Pak een streng haar langst de buitenkant en voeg die langs boven door naar het andere deel. Trek het goed aan als je een elegante vlecht wilt maken, maar ik koos voor het nonchalante effect en liet het wat losser. Herhaal nu deze stap maar begin nu aan de andere kant.
3. Als je je vlecht lang genoeg vind doe je er een elastiekje om en klaar is kees! 🙂

3. Vintage look 

vintage look

1. Maak een hoge staart en maak je haar vast met een stevig elastiek zodat het niet kan uitzakken.
2. Maak je paardenstaart los. D.w.z. je elastiek naar beneden schuiven.
3. Maak een gat in het midden van je haar boven de elastiek. Vervolgens steek je je staart door dat gat.
4. Span je knot nu weer goed samen zodat het strak op je hoofd zit & voilà, klaar is je kapsel! 🙂

4. Mijn Maaike Ouboter look

1Neem een plukje haar en draai het rond. Zet het vanachter vast met een speldje. Dit is één van mijn all-tim favorieten. Ik ben er dol op!:)

5. Schuifspeld naar achteren

2

En deze kennen we allemaal wel. Je neemt aan beide kanten plukjes haar en je zet die vanachter vast met een grote, mooie speld. Of je neemt vanvoor één geheel en die zet je vanachter vast.

Zo, dat waren al mijn persoonlijke haarstijlen. Sorry voor de donkere foto’s, ik was een hele dag product foto’s aan het maken en toen werd het donker. Licht aangedaan maar het verlichte nog niet zoveel. Achja, je ziet alle foto’s duidelijk en aan de beschrijving hebben jullie hopelijk ook wat.

Wat is jou persoonlijk, dagdagelijkse kapsel? 

Liefs, Amber

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s