Bodybutter & Shower Gel van Grace Cole • England

1

Hoi allemaal. Vandaag heb ik voor jullie een heerlijk ruikend artikeltje klaar staan. Ik heb namelijk een nieuwe bodybutter en shower gel van GRACE COLE!! 🙂 Ik heb de geur Watermeloen en Pink Grapefruit. En hier ga ik jullie over vertellen. Het is echt een heerlijke, frisse geur. Pluspuntje : de producten van Grace Cole worden niet uitgetest op dieren en zijn parabeen vrij! Er zijn ook nog andere geurtjes in deze serie namelijk :
• Aarbei en kiwi
• Passievrucht en guava
• Ananas en passievrucht
• Kokos en limoen
• peer en perzik
Dit zijn allemaal heerlijke frisse geurtjes. Ik heb ze allemaal geroken en mijn favorieten was de watermeloen smaak en de kokos en limoen smaak. Ik heb voor jullie een soort van swatches gemaakt om de dikte van het product te zien.  Te beginnen met de shower gel.

2Zoals ik al zei, het is de geur watermeloen. En een watermeloen is roze dus de substantie is ook roze. Als het allemaal mooi op één hoopje is heeft het een felroze kleur maar als het eenmaal begint uit te lopen dan word het een lichtere kleur. Ik vind wel dat het heeeeeeel erg vloeibaar is! Het spuit gewoon uit de verpakking zonder dat je de verpakking moet indrukken. Maar de geur, ooh! Heerlijk!

3Het is een douchegel dus ik deed er ook wat water op en begon te wrijven. Dan krijg je deze substantie, niet echt schuim maar ook niet meer het vloeibare goedje wat ik in het begin had.

4

En dit is dan de bodybutter, neen deze is niet roze maar ruikt ook wel heerlijk! Je moet deze bodybutter in cirkelvormige bewegingen in je huid wrijven. En eenmaal alles is ingetrokken ruik je zoooooo lekker!
De bodybutter is sowieso mijn favoriet. Dit omdat ik dat denk ik toch wel meer gebruik dan de shower gel want daar voor gebruik ik mijn spulletjes van Nivea.

Ik vind deze bodybutter zeker zijn geld waard. En hij ruik zo heerlijk, beide producten trouwens. Voor de shower gel betaal je €5,90 en voor de bodybutter was het volgens mij een €8. Ik heb beide producten gekocht in de Essenza maar je vind het assortiment van alle Grace Cole producten ook op een website waar je ze online kan bestellen. En dat is deze website. Het is wel een Engelstalige website met de prijzen in dollars maar ik vond de Nederlandse versie niet. Misschien dat jij die website hebt gevonden?

Geniet nog van deze lazy monday (misschien voor jou maar zeker voor mij!)
Liefs, Amber

 

 

Advertenties

2 gedachtes over “Bodybutter & Shower Gel van Grace Cole • England

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s