Tag : Create it your way

Schermafbeelding 2014-08-12 om 19.01.07Waarschijnlijk heb je deze tag al op heel veel blogs voorbij zien komen. En misschien weet je ook dat ik echt dol  ben op tags? Ik moest dus ook echt niet lang nadenken of dat ik deze tag zou doen. Vandaag komt er geen outfitpost online, helaas, maar deze tag dus. Ik beloof dat er volgende week waarschijnlijk wel een outfit online zal komen, en zeker niet zo maar eentje! (surprise!) Bij deze tag mag je echt helemaal “out the box” denken en dat heb ik dan ook voor jullie gedaan. Het zijn behoorlijk wat lettertjes dus neem gerust een kopje thee en ga maar even lekker in de zetel zitten. 

1. Als je een geurkaars mocht verzinnen, hoe zou die dan ruiken?
Oh! In mijn geurkaars zouden de geuren honing, bosbessen en roosjes voorkomen! Dat lijkt me echt zo een geweldige combinatie. Ook alle fruitgeuren en bloemengeuren vind ik geweldig maar die bestaan volgens mij al allemaal. Of de geur van regen na zo een hete dag. Jummie!

2. Als je een kleur nagellak zou produceren, hoe zou die er dan uitzien?
Dit is echt heel erg moeilijk zeg! Er bestaan al zo veel kleurtjes. Maar mijn kleurtje zou denk ik een rustig roze kleurtje zijn met een “touch of purple” in verwerkt. Dat lijkt me echt leuk.

3. Als je een beautyproduct kon maken, waarvoor zou dat dan zijn?
Er zijn al zo enorm veel dingen op beautygebied maar als ik echt zou moeten kiezen dan denk ik dat ik een beautyproduct zou maken dat de donkere wallen na een dagje mascara wat minder laat opvallen. Meestal morst mijn mascara erg, dit product onder mijn ogen doen en je krijgt geen donkere kringen meer. Opgelost! Het zou dan een soort van stiftje zijn denk ik.

4. Als je een boek zou mogen uitgeven, waar zou je dan over schrijven?
Ik ben echt dol op schrijven en heb dan ook zelf verschillende verhaaltjes geschreven. Het ene gaat over elfjes en het andere is meer een oorlogsverhaal. Ik zou ze zo graag willen tonen, al zijn het maar verhaaltjes van een drietal pagina’s. De leerkrachten Nederlands zijn altijd heel erg enthousiast over mijn schrijfwerkjes. We moesten eens een vervolg maken op een bestaand verhaal en natuurlijk had ik hele hoge punten haha. Dat verhaal ging trouwens over moord. (& als je Bones, Midsummer Murders,… kijkt is dat een makkie) Als je het graag doet is dat ook een beetje normaal denk ik. Laat trouwens even weten in de comments of het je leuk lijkt als ik deze verhaaltjes publiceer op mijn blog. 

5. Als je een film zou maken, wie zouden daar dan in spelen? En waar zou het over gaan?
Als ik ooit een film mag maken met echte sterren dan zit Emma Watson daar zeker tussen! Zo een geweldige actrice. Robert Patisson, Kristen Stewart en Victoria Justice mogen er van mij ook wel in casten. Waar het over zou gaan? Het zal zeker een verfilming van één van mijn verhalen worden.

6. Als je een winkel mocht beginnen, hoe zou die er dan uitzien en wat zou je verkopen?
Mijn winkeltje zal een lekker gezellig winkeltje zijn en erg chique ingericht. Mooie lusters en zetels voor de luie kindjes. Kanten gordijntjes en warme kleuren op de muur. Wat ik zou verkopen? Ja, daar moet ik nog wat over nadenken. Maar misschien wel vintage spulletjes of spulletjes van Riviera Maison. Alleszins landelijke dingetjes.

7. Als je een robot zou kunnen maken, wat zou die kunnen?
Mijn robot zou me in bed steken haha, ik vind het echt vervelend om mijn laken in te stoppen en als je er dan in gaat liggen komt alles terug los…. grrr 🙂  En natuurlijk koken of drinken halen als ik in de zetel zit. Ohja, mijn robot moet ook ijsjes kunnen maken. ‘Cause I love it!
Schermafbeelding 2014-08-12 om 19.01.49
8. Als je een app zou mogen ontwikkelen, wat voor app zou dat dan zijn?
Een app die de culinaire woorden uit een menu voor me vertaald. Nu zit mijn mama er nog altijd bij om alles te vragen maar later, nja… Ik weet toch liever wat ik eet voor ik het bestel.

9. Als je een dier zou mogen fokken, welke, hoe zou het eruit zien, waar zou het leven, etc.?
Ik ben van het principe dat je de natuur gewoon zijn gang moet laten gaan en je de dieren eigenlijk niet in gevangenschap moet houden. Maar dat is eigenlijk bijna onmogelijk. Natuurlijk zijn daar twee delen in. Eentje met de mensen die hun dieren knuffelen, verzorgen, aaien. Maar ook eentje met de mensen die hun dieren verwaarlozen en daar word ik echt kwaad van de laatste tijd. Geen eigen gefokt dier voor mij dus.

10. Als je een superheld zou zijn, hoe zou je er dan uitzien en welke krachten zou je hebben?
Dan zou ik allemaal van die Totally Spies-snufjes hebben, zoals afluisterdingen in lippenstift. Ik zou me willen transporteren met een spreuk en een toverstaf willen hebben zoals in de Harry Potter films!:) Ik heb een mooie jurk aan met een cape. Ooooh!

11. Als je een schoolvak toe zou mogen voegen, wat zou je daar dan leren?
Qua schoolvak is het niet echt een vak maar eerder begeleiding. Ik vond de overgang van het 6de leerjaar naar het 1e middelbaar een heel erg grote stap en dat zag je aan mijn punten. Van mij mag er dus gerust een heel lesuur zijn over jezelf graag zien, complimentjes geven, rustig aanpassen maar hoe, vrienden maken, ruzie’s oplossen zonder geweld, ruzie’s alleen oplossen,… en ik kan er nog wel een aantal bedenken. Dat zou mijn schoolvak zijn.

12. Als je een ijsmaak zou mogen verzinnen, welke smaak zou dat dan zijn?
Ohhh ik ben “in love” met ijsjes! Mijn all-time favorite is straciatella en dan nog het liefst met grote brokjes chocolade ofwel kleine brokjes chocolade. (maar niet er tussenin)
De smaak die ik dan zou willen, voor de verandering zal dan toch wel mijn eigen Marakesh-ijsje zijn! Ik ben dol op de Marakesh tea van mijn Dolce gusto machine en als daar nu eens een bolletje ijs van word gemaakt… Mijn twee favoriete dingen bij elkaar = Heaven!!
( klik hier voor het artikel over mijn thee.)

13. Als je een drankje zou kunnen creëren, waar zou dat dan naar smaken?
Ik heb echt geen enkel idee! Er bestaat ook al zoooo veel. Het proeven van Kriek vind ik erg lekker dus misschien zou mijn drankje wel een samenvoegsel zijn van Kriek (alcohol vrij, offcourse) en Marakesh thee. Yummie.

14. Als je zelf een Emoticon/Emoji zou mogen maken, hoe zou die er dan uitzien?
Ik hou van emoticons en stuur ze ook meestal wel achter ieder bericht. Zo denk ik dat ik minder bot overkom en liever ben. Maar als de andere geen x’jes of smileys stuurt denk ik meestal dat ze boos zijn op me. Een Emoticon die ik echt wel mis is eentje van het ogenrollen -snel kijken op Facebook of die er niet toevallig al is- en die bestaat dus nog niet! Joehoe! Ja, dat mis ik echt 🙂

15. Als je je eigen droomhuis zou mogen ontwerpen, hoe zou dat er dan uitzien en waar zou het staan?
Oké, ideetje 1 : een kasteel op de hoogste berg van Zweden of Finland. Ik hou enorm van deze talen! Het zal lekker warm en landelijk zijn ingericht en er staan mooie beeldjes en bankjes in de tuin. En een kasteel, ja dat is nu eenmaal iedereen zijn droom.
Maar als het allemaal wat minder mag zou ik graag een chique huisje in Frankrijk willen, ook weer landelijk en warm ingericht met een flinke toets Frans. (ik wil zo graag naar Parijs! ) Een mooie inkomhal met een dubbele deur en een hemelbed op mijn kamer. Ohja, ik zou graag uitzicht willen hebben op de zee en dan met betrekking tot het gedeelte waar de dolfijntjes zwemmen. Ik zou later graag architecte worden of binnenhuisarchitecte. Dat is één van mijn zovele dromen 🙂

Ik vind deze tag echt heel erg leuk en je kan je fantasie echt de vrije loop laten. Wie deze tag ook leuk vond is natuurlijk vrij om ‘m over te nemen.

Wat vind jij van deze tag?

Liefs, Amber

 

Advertenties

Een gedachte over “Tag : Create it your way

  1. Oooh ik zou echt supergraag een van je verhaaltjes lezen! En dan het liefst iets dat waargebeurd zou kunnen zijn, ik lees niet zo graag fantasie 😉 xxxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s