The Body Shop : Japanese Cherry Blossom ◊ Body Lotion

Schermafbeelding 2014-08-10 om 14.51.55

Hello!
Ik heb vandaag weer een lekker ruikende post voor jullie klaarstaan. Deze keer is het een body lotion van The Body Shop. Namelijk de Japanese Cherry Blossom. Ik heb deze lotion al een tijdje maar vond nog geen geschikt moment om ‘m te gebruiken want de muggen komen af op die zoete geurtjes natuurlijk.  De body lotions van The Body Shop zijn allemaal natuurlijke lotions met natuurlijke ingrediënten.

Het werkt vochtregulerend en verzorgend op de huid. In deze lotion zit sesamolie, paranotenolie en sheaboter en ze zijn allemaal ingekocht in het kader van Community Fair Trade. De Community Fair Trade paranotenolie wordt geleverd door de Candela coöperatie uit Peru. De “Castaneros” ofwel de notenverzamelaars verzamelen en kraken de noten die niet meer verkocht kunnen worden voor de voedingsdoeleinden om de olie te verkrijgen. Dit zorgt ervoor dat zo een 3000 hectare in het Madre Dios gebied word behouden. Door die duurzame oogst kunnen inheemse diersoorten zoals de orchidee bijen blijven bestaan en zij eten dus die paranoten.
Het woord zegt het zelf al : body lotion. Deze kan je dus het beste niet gebruiken op je gezicht.

2d

Dit is de substantie het is een vloeibare substantie en natuurlijk vloeibaarder dan de body butter van Grace Cole die je laatst in een artikeltje zag. Ook deze body lotion ruikt lekker fris en heeft een zoete bloemengeur. Ik ben fan!

3d

Hier nog even de ingrediënten mocht je geïnteresseerd zijn. De producten van de body shop zijn trouwens niet uitgetest op diertjes en dat is dan ook zeker een pluspunt!

Ik ben tevreden over  dit product. The Body Shop producten zijn natuurlijk allemaal wat aan de dure kant en ik betaalde voor deze body lotion dus €12,50.

Liefs, Amber

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s