Liebster Award!

Schermafbeelding 2014-08-18 om 17.22.49Hoi allemaal, vandaag heb ik voor jullie dit artikeltje klaarstaan. Afgelopen week was echt een topper! Ik behaalde ineens zo enorm veel bezoekers op mijn blog dat ik zo gelukkig was dat ik amper in slaap kon vallen.

The point is : Ik ben door Daphne van Pink Purple Beauty genomineerd voor een Liebster Award. Voorheen wist ik nog helemaal niet wat dat was maar ik vind het idee echt heel erg leuk. Wat minder bekende en beginnende bloggers toch nog dat tikkeltje extra geven door ze op jouw blog te vermelden. Erg leuk!
Daphne heeft voor mij 11 vragen uitgezocht en die ga ik hier voor jullie beantwoorden.

1. Hoe kwam je op het idee om te gaan bloggen?
Volgens mij ben ik gestart met deze blog in de examenperiode. Ik was klaar met mijn leerstof en bekeek andere blogs. Toen dacht ik : hmm, de leerkrachten zeggen dat ik iets met mijn “talent” moet doen. Dus waarom dan niet een blog starten? Ik ben er dadelijk mee begonnen en na de examenperiode besteedde ik veel tijd aan mijn blog.

2. Welke reactie is je het meest bijgebleven en waarom?
Volgens mij was dat de reactie van Jolanda op mijn artikel van de vrijdagvraag. Ik had een reactie achtergelaten op een spam je blog artikel en zij zei dat mijn reactie haar dadelijk aansprak. Dat vind ik erg leuk om te horen en dat maakt me dan ook erg blij.

3. Welke series volg je allemaal?
De Belgen onder ons kennen het wel : Familie en Bones. De Nederlanders misschien ook maar ik denk het niet. Familie is een reality serie op VTM, deze bestaat al zo lang maar de laatste jaren moet ik gewoon lekker in de zetel zitten met mijn pyjama aan om dit te bekijken. Bones is dan weer een misdaad serie, of ja, eigenlijk een moord serie. Er komen lijken in voor (beetje creapy, maar je weet dat het nep is. En dat is tenminste spannend!:)) en die zijn dan aan een mysterieuze dood gestorven. Dokter Brennan en dokter Bones lossen dan samen met hun team de moordzaak op. Leuk toch?

4. Wat is jou dagelijkse make-up routine?
Normaal gezien is dat alleen wat mascara en voor de gelegenheid wel eens een lipstick of lipgloss. Maar tegenwoordig ben ik wat aan het uitproberen en doe ik ook regelmatig oogschaduw op. Net als vandaag, niet te zwaar maar natuurlijk ook niet dat je het niet, of nauwelijks ziet.

5. Wat is het mooiste boek dat je ooit hebt gelezen?
Ik heb al zooooo veel mooie boeken gelezen en misschien kan je me wel een boekenworm noemen haha. De laatste boeken die ik heb gelezen zijn Ule, een boek van Marc de Bell en De Boekendief van Marcus Zusak. Het zijn beide verhalen over de oorlog en ik moet zeggen dat ik met beide boeken een traantje heb laten vallen. Twee toppers! Maar natuurlijk zijn er nog zo enorm veel andere goede boeken.

941256_168393786659489_1165606722_n6. Wat doe jij het liefst op een vrije dag?
Uhm, er is nooit echt een vrije, vrije dag eh. Maar als ik dan eens nergens naartoe moet hou ik de hele dag mijn pyjama aan, lees ik boeken of tijdschriften, een beetje bloggen misschien en vooral in de zetel liggen en een filmmarathon houden. Ik ben dol op films! Vooral de films van Disney. ❤

7. Waar haal je je inspiratie voor je blog vandaan?
Van de alledaagse dingetjes! Natuurlijk ook wel een beetje van andere blogs maar dat vind ik ietsje te onpersoonlijk. Maar daar zijn natuurlijk de interessante dingetjes te vinden. Ook wel eens van Pinterest, We Heart It,… Maar soms gebruik ik ook dingen die ik zie in een droom. Leuk toch?

8. Als je voor één dag met iemand zou mogen ruilen, met wie zou je dat dan doen?
Ik zou graag eens willen ruilen met Maaike Ouboter zodat ik liedjes kan schrijven. Maar ook wel graag met een echte prinses. Ik wil echt eens heel graag in zo een chique jurk ronddwarrelen.

9. Wat staat er op dit moment bovenaan je wishlist?
Hier in België is het nog vakantie en ik zou echt heel graag onze traditie van iedere zomervakantie naar de Efteling te gaan intact houden haha. De Efteling is gewoon zo enorm leuk! En dan vooral de droomvlucht! ❤
Maar als het eerder gaat om materiële dingen is dat een shetlander! En eentje met blauwe ogen! Dat zou echt zo leuk zijn.

10. Experimenteer je vaak met make-up?
Eigenlijk niet zo vaak. Ik ben nog maar 14 en durf nog niet zo goed op te vallen. Maar dat komt eigenlijk stilletjes wel op gang.

11. Hoe zou jij je kledingstijl beschrijven?
Volgens mij heb ik een lieflijke, schattige maar soms toch een beetje stoerdere kledingstijl. Even om een bekend voorbeeld te geven : julie kennen waarschijnlijk allemaal wel Teske en Jennie (teskuh.nl en jenniefromtheblog.com). Teske draagt stoerdere kleding en dat vind ik soms ook wel eg leuk, maar Jennie draagt meer mijn stijl. Niet te hard opvallen maar ook niet helemaal niet opvallen. Zo zou ik mijn kledingstijl omschrijven. Heb je het kunnen volgen? Hahah:)

Zo, dit waren de vragen die Daphne voor mij heeft gesteld. Nu komen de 11 blogs die ik nomineer. (Na erg lang zoeken want hey, wie kent er nu 11 blogs met minder dan 300 volgers op Bloglovin’?)

Ik heb 11 blogs uitgekozen. Het zijn eigenlijk allemaal blogs die ik nog niet kende en waar ik dus voor de eerste keer op terecht kwam. Dit zijn de dames die van mij deze Liebster Award doorkrijgen.
1. Jaydee Zoë van jaydeezoe.nl
2. Sarah van Ohsobeautiful.nl
3
. Eveline van liefseveline.wordpress.com
4
. Daphne van Stuff2luff.wordpress.com
5
. Ryanne van Globelove
6
. Daphne van La vie est belle
7
. Sara van love low budget.nl
8
. Britt van  The Beauty Delivery
9
. Mandy van Bella Mandy
1
0. Naomi van Starducks
e
n last but not least :
11. Denise van The Beauty Creation

Aan de genomineerden : Je kan de onderstaande regels even rustig doorlezen en dan kan je mijn vragen beantwoorden.
1174518_209288415903359_1717530336_n
Regels : 
De persoon die jou genomineerd heeft, link je terug in je bericht/blogpost.
Onderstaande 11 vragen moeten beantwoordt worden in een bericht/blogpost.
Na het beantwoorden van de vragen moet je 11 bloggers nomineren. De genomineerden moeten MINDER dan 200 volgers hebben op Bloglovin’.
Bedenk dan 11 vragen voor je genomineerden.
De persoon die jou heeft genomineerd, mag je in principe niet meer nomineren behalve als je haar blog ook echt leuk vind.
De mensen die je nomineert moet je dat laten weten door hen een link naar jouw post te sturen.

Mijn vragen voor jullie : 

1. Wat heeft je geïnspireerd om met je blog te beginnen en sinds wanneer is die online?
2. Wat moeten lezers absoluut weten over jouw blog?
3. Wat is jouw favoriete item in je kledingkast?
4. Wat doe je op regenachtige dagen?
5. Waar zie je jezelf over 15 jaar?
6. Wat is jou grote talent of jou grote droom?
7. Als je een karakter in een film mocht spelen, wie zou dat dan zijn en in welk verhaal dan?
8. Hoe ziet een normale dag van je leven er uit?
9. Wat is jouw favoriete seizoen? En waarom dan?
10. Welke gedachte kan een glimlach op je gezicht toveren?
11. Welke 3 dingen staan op dit moment bovenaan je verlanglijstje?

Zo, ik hoop dat jullie de award gaan overnemen en ik ben alvast erg benieuwd naar de antwoorden. Geniet nog van deze dag!
Liefs, Amber

7 gedachtes over “Liebster Award!

  1. Pingback: Sunshine blogger award! | milesawayfromwonderland

  2. Pingback: Gregory Smith

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s