Lash curl macara van Essence

3f

Ik had een nieuwe mascara nodig want mijn vorige van Catrice had heel dikke klontjes en het was dus duidelijk dat ‘ie niet meer lang zou meegaan. Jammer want ik vond dat ik door deze mascara super veel volume kreeg.
Toen ik in het kruidvat aan kwam kon ik niet kiezen tussen twee mascara’s van Essence die me beiden volume en krul beloofden.
Toch nam ik deze mascara van Essence mee naar huis omdat ik vond dat hij er best leuk uitzag zo met dat rode dopje en het zwarte flesje. Ik nam ‘m mee en natuurlijk moet ik ‘m dan aan jullie laten zien.

Het borsteltje heeft naar mijn mening voldoende haartjes om een mooie krul te kunnen maken. Op het doorzichtige deel van het dopjes staat Twist, Curl en Love + your lashes. Een leuke toevoeging vind ik dat! Essence zegt dat, als je met het rode dopje draait je een perfecte krul krijgt. Dus dat moest ik eens proberen.

2f
Na eventjes te proberen hoe het nu eigenlijk werkt vond ik een handige manier waarmee ik met mijn duim en wijsvinger het rode dopje kon doen draaien terwijl ik met mijn andere vingers het doorzichtige stukje vasthield om het in evenwicht te houden. Na eventjes te zoeken vind jij het waarschijnlijk ook!:)

Schermafbeelding 2014-08-26 om 10.25.19
Zonder mascara – Essence Lash Curler.

Links heb ik niets op mijn wimpers en rechts draag ik de mascara. De kleur is mooi zwart maar ik vond dat ik wel wat klontjes kreeg en dat mijn wimpers aan elkaar bleven plakken. Op de foto zie je trouwens 2 laagjes. Wat ik wel merk is dat, als je deze techniek gebruikt die Essence had verteld, je je mascara gelijkmatig verdeeld en het mooi zwart is.  Een echte krul zou ik het niet noemen want ik heb toch al betere mascara’s gehad die me meer krul en lengte gaven.

10f
Hier zie je eventjes mijn hele gezicht met de mascara. Links heb ik twee laagjes gedaan en rechts (aan jullie kant) heb ik maar één laagje. Je ziet wel dat, als je twee laagjes gebruikt je toch net wat meer krul, lengte en zwartheid hebt.

Al bij al ben ik redelijk tevreden met dit product maar ik ben toch nog altijd het tevredenste met mijn mascara van Catrice. Deze mascara is leuk als je voor een subtiele look wilt gaan en je al voldoende lange wimpers hebt. Deze mascara is te koop in het Kruidvat voor €3,39.
T ot snel!
Liefs, Amber

Advertenties

Een gedachte over “Lash curl macara van Essence

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s