CC Cream van Lancôme

1e

Deze cc cream van Lancôme is echt helemaal iets nieuws voor mij. Ik heb nog nooit of te nimmer een kleurtje op mijn gezicht gedaan maar wou het graag even voor jullie uittesten. Hier gaan we dan 🙂

2e

De CC Cream is best donker en het is echt geen vloeibare substantie, eerder een dikke.

3eHaren naar achteren met een haarband en dit is mijn gezicht zonder de CC cream.
4emet

En dit is ‘ie met cc cream, ik vind het best raar. En donker vooral. Eerst probeerde ik het met mijn vingers uit te smeren maar dat ging haast niet en toen besloot ik om mijn blush kwast er bij te nemen aangezien ik geen foundation kwast ofzo heb. Wat vind jij van dit resultaat? Het is wel waar dat je mijn onzuiverheden minder ziet en dat ik helemaal glim hihi. Eerst vond ik het maar niets maar nu ik het zo terugzie op de foto lijkt het me wel oké.

5eIk moest even wennen aan het idee van mijn huid bruiner te laten worden maar al bij al vond ik het toch best een mooi resultaat. Ik heb trouwens het staaltje van deze CC Cream, om het eens uit te testen.
Dit product is gewoon te koop in jouw Ici Paris XL.
Wat vind jij van dit product? Past het kleurtje bij iemand zoals ik?
Liefs, Amber

 

 

Advertenties

4 gedachtes over “CC Cream van Lancôme

  1. Ik vind dat je huid er best mooi uit ziet met CC cream, en zelfs zonder CC cream straal je helemaal. Je ziet wel dat er kleurverschil is, maar op de foto valt dat wel mee. Zorg wel dat je goed naar je nek uitsmeert als de kleur te erg verschilt 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s