Beautifall-Red blush – Essence

1b
Hoi allemaal, vandaag deel ik dit pareltje uit de Hello Autumn collectie van Essence. Jaja, het is de blush!

Ik moet het eerlijk toegeven : IK ben echt hopeloos verliefd op deze collectie! Wat een prachtige kleuren, producten en soorten! Niet zeggen hoor, maar de herfst en winter zijn mijn favoriete seizoen dus misschien is het wel een beetje normaal dat ik zo enthousiast ben over deze lijn. 🙂

2b
Deze Colour Adapting Powder blush heeft een juiste PH waarde voor je huid en zorgt voor een natuurlijk roze kleurtje, dat beweert Essence alleszins. Deze blush is 10g, lijkt weinig maar is het absoluut niet! Je komt hier een hele lange tijd mee toe, het raakt eigenlijk nooit op en je koopt maar bij haha 😉 .

3b

Op deze foto zie je het goed : de glinstertjes! Ik ben dol op zo van die subtiele glinstertjes in een product. Het oogschaduwpallete had het trouwens ook (klik hier voor het artikel), en daar ben ik nog steeds zo blij mee! Deze blush zit in een mooi, strak doosje. Het straalt wel een beetje chique uit door de tekst die op het dekseltje staat. Heer-lijk!

4b

Zoals je  waarschijnlijk wel weet is een blush swatchen echt wel een moeilijk klusje. Het licht moet juist vallen zodat je de shimmer ziet maar het moet toch nog een heldere en mooie foto zijn. Bij mij is het uiteindelijk de bovenstaande geworden. Nu zie je wel goed de glinstertjes maar minder de roze kleur, ik had een paar dagen net iets te veel op en toen had ik echt roze baby-wangetjes 😉

5b

En hier zie je deze prachtige blush op mijn wangetjes. Het geeft een erg natuurlijke look vind ikzelf en ook de glinstertjes vind ik fantastisch! Als de zon er op schijnt zie je ze, anders valt het nauwelijks op. Weet je wat : volgens mij heeft mijn leerkracht van Frans deze ook. Ze had afgelopen week altijd mooie glinsterende wangen, en natuurlijk, als beautyblogger, valt dat best op hihi. Trots dat er zo leerkrachten zijn 😉

Ik vind deze blush echt een toppertje! Mooi van kleur, budgetproof, glinstertjes en perfect voor de herfst. Wat moet je nog meer hebben?
Deze blush is te koop in jouw Kruidvat voor €2,59.
Wat vind jij van deze blush? Heb jij ‘m ook al? 
Liefs, Amber

Advertenties

3 gedachtes over “Beautifall-Red blush – Essence

  1. Pingback: Catrice Kabuki brush & illuminating blush | milesawayfromwonderland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s