Vrijdagvraag 9 : Heb jij al herfstkriebels?

autumn_time_by_silvermoonswan-d5ju5u8
IK SCHREEUW HET VAN DE DAKEN : IK WIL HERFST! Ik ben dol op de herfst en alles wat daar mee te maken heeft, warme truien, sjaals, handschoenen misschien, vallende en verkleurde herfstblaadjes, warme chocomelk na een stevige wandeling, dikke sokken, kerstmis dat stilletjes aan zal komen en nog al die andere dingen. Dat geeft me echt herfstkriebels als ik hier aan denk!
Dus de vraag van vandaag : Wat geeft jou herfstkriebels en heb jij ze al?

Veel liefs, een fijn weekend, maak een mooie herfstwandeling en geniet!
Amber xoxo

Advertenties

4 gedachtes over “Vrijdagvraag 9 : Heb jij al herfstkriebels?

  1. Ik ben ook gek op de herfst, maar ook op de zomer! Al ben ik nu wel klaar voor de herfst en inderdaad al die heerlijke dingen die je opnoemt. Kerstmis vind ik ook altijd erg gezellig. En in de herfstvakantie ga ik paar dagen shoppen in Parijs wat mij ook wel herfstkriebels geeft. Liefs

  2. Ik vind de herfst heel fotogeniek en trek er dan graag met m’n fotocamera op uit. Maar onder een warm dekentje film kijken, hot choco, lange wandelingen en meer van die dingen vind ik ook fijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s