Hello Autumn – oogpotloden

1c

Hier heb je ze weer zeg! De collectie van Essence waar ik zo verliefd op ben. Deze keer sta ik klaar met de oogpotloodjes! Ook deze productjes brengen bij mij de herfstkriebels helemaal naar boven! 🙂

2c

Ik heb de groene kleur en de bruine kleur. Bruin heeft de naam : 01 Leaves are the new beef en groen heeft de naam : 02 Charlie seen in green. Het zijn echt kleuren uit de natuur! De zachte, crèmige textuur van het oogpotlood garandeert langhoudende resultaten. En daar was ik best benieuwd naar. Getekende lijntjes zijn gemakkelijk uit te werken met het zachte sponskwastje dat aan de andere kant van het potloodje zit.

3c

Hier ze je de twee prachtige kleurtjes! Het groene heeft volgens mij iets weg van goud en het bruine vind ik ook echt prachtig. Het is mooi dekkend en heeft een subtiele glans, that’s what I love! 🙂

4c

Met de achterkant, het sponsgedeelte kan je de kleurtjes eventueel nog wat verzachten als je een beetje hebt afgeweken van je waterlijn.

5c

We zullen beginnen met het kleurtje dat ik vind dat het mooiste bij mij staat. Ook omdat ik het groene in mijn ogen heb zitten vind ik dit echt prachtig en doe ik het dan ook bijna altijd op. Het groene steekt mooi af en is dan toch net wat anders dan de simpele zwarte kleur die de meeste vrouwen dragen. Ik ben helemaal in de wolkjes!

6c

Hier zie je even een ‘fullface’. Het valt niet zo enorm hard op maar ik vind wel dat mijn ogen meer spreken met dit lijntje.

7c

En dan hebben we natuurlijk ook nog het bruine kleurtje. Deze vind ik uiteraard ook erg mooi maar past volgens mij net iets minder bij mijn kleur van ogen. We hadden de twee kleurtjes gekocht omdat deze perfect bij mijn mama past en de groene perfect bij mij.

8c

Dit is de bruine kleur. Natuurlijk valt deze veel meer op omdat het echt donker is.

Ik vind deze oogpotloden echt geweldig, vooral de groene dan omdat dat kleurtje leuk met mijn ogen past. Ik ben helemaal verliefd!
Je kan deze oogpotloodjes vinden in jouw Kruidvat voor €1,59 per stuk.
Wat vind jij van deze potloden? Welk kleurtje vind jij het beste passen bij mij? 
Veel liefs, Amber

Advertenties

Een gedachte over “Hello Autumn – oogpotloden

  1. Pingback: Kerstoogjes | milesawayfromwonderland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s