Kerstoogjes

DSC02400

Hallo sneeuwwitjes! Dit is weer een tijdje geleden, amai! Ik begin stilletjes aan helemaal in de kerstmood te komen, een geweldige tijd vind ik dat. Dus ik heb vandaag weer eens een ooglook voor jullie klaarstaan met mijn geliefde Hello Autumn oogschaduw pallet. Ik had zin in heel veel glittertjes en warme kleuren, voor ik dit deed moest ik eerst buiten alle mooie herfstbladeren bijeen keren en al die leuke kleurtjes brachten me op dit idee.

DSC02401

 

Mooie kleurtjes zijn in dit pallet niet te missen. Ik vind ze perfect om een mooie kerstlook mee te maken, er zitten ook kleine glittertjes in verwerkt en dat geeft ook al een extra leuk uitzicht. Laatst had ik nog een heel lang artikeltje gelezen over alleen dit pallet (klik hier) Het blijft mijn favoriet van dit moment. Een prachtexemplaartje! Vooral de donkerdere kleuren vind ik helemaal leuk.

DSC02407En dan hebben we hier de glittertjes van Essence uit de moonlight collectie van een aantal jaren geleden. Ik vond dat het tijd was om deze eens te gebruiken. Alledrie zijn het mooie kleurtjes maar voor de echte kerstlook heb ik voor de grijze glittertjes gekozen, en dat zouden volgens mij kleine sneeuwvlokjes moeten voorstellen.

DSC02381De ooglook, ik heb alle kleuren gebruikt en de donkerste kleuren zitten meer aan de buitenkant. Ik wou eens proberen om mijn oogschaduw hoger te laten komen en dat is me dan ook gelukt. Normaal deed ik het alleen op mijn bewegende ooglid maar dan was dat maar zo een klein stukje. De glinstertjes heb ik er op het  einde pas opgedaan, zorg wel dat ze nog kunnen blijven plakken in je oogschaduw. In mijn traanhoekje heb ik de lichtste kleur highlighter aangebracht en ook nog wat glittertjes. Een extra magische look.

DSC02382

Ik heb de harde overschakeling van de lichte naar de donkerdere kleuren ook nog wat geblend met een blendingskwastje van Catrice.
Mijn oogpotlood uit de Hello Autumn collectie heb ik er ook op gedaan en dit gaf me een open blik. Als je het hele artikeltje over de oogpotloden wilt lezen kan je hier klikken .

 

DSC02392

Een lekker rode lipstick op en ik voelde me helemaal een sneeuwwitje-look-a-like. Mijn glinsterend jurkje aangetrokken en het paste perfect bij de ooglook.
Dit was dan alweer het artikeltje van vandaag, binnenkort zullen er nog artikeltjes komen. De examenperiode komt echter dichtbij en dat betekend dus ook dat de leerkrachten nu volop toetsen willen geven dus ik heb het behoorlijk druk haha.

Geniet nog van je dag!

xoxo Amber

 

 

Advertenties

7 gedachtes over “Kerstoogjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s