Even een winterbabbel

Schermafbeelding 2014-12-20 om 15.28.42Ik heb even zin in een snelle babbel, gewoon eens even alles opschrijven en uiteindelijk zien wat er dan allemaal staat😁. Het is nu eenmaal heel erg slecht weer… Het regent non-stop dus ik ben vandaag al één keer een doorweekte kat geweest en wil dat liever niet nog een keertje zijn… Mijn voornemens voor deze dag : lekker onder het dekentje zitten met de slofjes en onder het dekentje liggen samen met de hondjes, lekker warm tegen je aan… en dan maar artikeltjes schrijven en instagrammen. Leuk toch? Hmm een lekker warm theetje of warme chocomelk zou nu eigenlijk ook nog smaken😁.
De laatste maand(en) heb ik eigenlijk geen nieuwe artikeltjes geschreven, waarom? School is het antwoord. Ik zit nu in het derde middelbaar en doe Wetenschappen. Zo veel taken en toetsen dat ze nu geven is echt niet meer normaal. Maar ja, ze proberen je voor te bereiden op de universiteit zeggen ze dan😱… Ik doe enorm mijn best voor school zodat ik zeker in de Wetenschappenrichting kan blijven. Ik wil dan later ook dokter, dierenarts, apotheker, of misschien wel architect worden. En voor die dromen moet je vechten en ook blijven vechten.Maar het feit van die weinige tot geen artikeltjes ligt natuurlijk niet alleen aan de school, maar ook aan al die hobby’s die ik doe. Koor, viool, piano, AMC, samenspel en paardrijden. Best wel veel maar daar heb ik dan natuurlijk ook zelf voor gekozen (en ik doe ze allemaal even graag). En als ik dan eindelijk helemaal klaar ben met én mijn hobby’s én mijn schoolwerk is het alweer tijd. Tijd om mijn dagelijkse aflevering Familie te kijken, en bijna tijd om te gaan slapen. ’s Ochtends moet ik uit mijn warme bedje om 6.40u, echt de hemel kan je dat niet noemen… maar het moet en wat moet, moet. 😂 (wow, dat is veel ‘moet’ in 1 zin)
En dat ik heeeel erg slechtgezind word door te weinig slaap is ook een feit. Ik ben dan te moe en voor school is dit dus niet oké. Je gaat niet goed opletten, de leerstof niet onthouden, dan slechte toetsen maken en uiteindelijk is heel je rapport naar de knoppen.
Goed, even terug naar al dat werk… dus, wanneer ik klaar ben met schoolwerk en mijn hobby’s lig ik hier in de zetel. Ik ben veel te moe om dan nog een artikeltje te schrijven en heb dan echt gewoon even mijn rustmomentje nodig in de zetel. Sorry voor de weinige artikeltjes de laatste tijd, nu begin ik weer opnieuw en we zien wel weer hoe het verder loopt.Schermafbeelding 2014-12-20 om 15.28.56Ik hoor je al denken :”waarom noemt dit winterbabbel?” Awel, dat gaat nu beginnen, mijn uitkijk naar de winter en Kerstmis, de cadeautjes en vooral de gezelligheid. Zo ga ik vanavond bijvoorbeeld lekker gezellig slapen bij mijn vriendinnetjes, we zijn met vier en zorgen dan zo een beetje voor een buffet😁. Ik heb er heel erg veel zin in! En nog iets, terwijl ik dit aan het typen ben doe ik mijn allereerste Essie nagellak op. Dat noem ik ook winter : de tijd wanneer je jezelf uren kan verwennen omdat het toch te koud weer is om naar buiten te gaan. Dit kleurtje heet ‘not just a pretty face’ en nu droogt het eerste laagje. Je kan hiervan ook nog een review verwachten. Ik was zo in de sneeuwwolken toen ik ontdekte dat ons Kruidvat (in het dorpje) ook Essie had. De andere meisjes die liepen er maar langst door, want zij kennen het natuurlijk nog niet… maar ik? Hihi ik stond daar een hele tijd te kijken welk kleurtje ik nu uiteindelijk zou gaan nemen. En dan weer niet kunnen kiezen, ook zo iets voor mij 🙂

Ik vind eigenlijk dat ik toch al een aardige winterbabbel heb gegeven hier. Zonet (lees : deze middag) heb ik de marshmellow Candycanes gemaakt die Jennie had geplaatst op haar blog. En koken is natuurlijk ook euhm winterachtig(?). Mijn bedoeling is om deze vanavond mee te nemen naar het slaapfeestje, als verrassing voor de meiden – als ze het redden in de auto hihih -. Deze kerst zal het weer geen witte kerst worden, jammer want dat vind ik toch altijd wel leuk… Ach, de weergoden willen het nu niet geven dus misschien dan toch maar volgend jaar dan? Dat zou nog eens leuk zijn. Wow, ik denk net aan iets. Namelijk dat mijn blog bijna 1 jaar is! Kan je dat geloven? Wat vliegt de tijd toch voorbij, één keer knipperen en er is alweer bijna een jaar om.
De laatste tijd post ik ook veel foto’s op Instagram, dus deze kan je ook in de gaten houden (maar houd vanaf nu mijn blog ook maar terug in de gaten). 🙂

Zo, dit was dan maar even mijn snelle winterbabbel. Ik ga me nu stilletjesaan klaarmaken voor mijn feestje.
Schrijf jullie snel weer! (hebben jullie de sneeuwvlokjes al gezien? Geweldig toch?)

Knuffel, Amber ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s