Heuglijk nieuws💕

IMG_0141Misschien heb je het al gezien, misschien ook niet. Of je hebt het gelezen, of ook niet. Je hebt het misschien gedroomd of ook helemaal niet. Ik heb alleszins gezien, gelezen en gedroomd…

Ik wil het allemaal wat serieuzer aanpakken, professioneler ook. Zelfs aan de foto’s wil ik graag werken, de kwaliteit verbeteren. Gaandeweg leer je, zegt men. Ik trok voorbije tijd de foto’s met een videocamera (en dat zie je natuurlijk ook aan de kwaliteit…) maar nu wil ik dat veranderen door ze te trekken met een iPhone en dan later wanneer ik mijn eigen spiegelreflexcamera heb, doe ik het natuurlijk met deze. Maar goed, nu komt het heuglijk nieuws👼, na een beetje ongeluk doordat mijn blog dus 3 dagen niet online was door deze verandering. En ik dus een beetje (heel) verdrietig ben/was :

De Kerstman kwam dit jaar onder de boom maar toevallig ook online. Want vanaf nu kan ik je met héél erg veel blijdschap en liefde (blogliefde inderdaad) vertellen dat ik mijn eigen domein heb!😁 Je kan mijn blog vanaf nu vinden onder de domeinnaam “http://www.milesawayfromwonderland.com” ik ben natuurlijk heel erg blij. Lang gezeurd, natuurlijk, maar uiteindelijk zie je het wel… De volhouder wint altijd😄.
Zo, ik weet eigenlijk niet meer zo goed wat ik nu nog hierover zou vertellen want eigenlijk was het dit een beetje. Ik ben alleszins very exited om te zien wat er nu allemaal gaat veranderen doordat ik nu een eigen, wereldwijd, domein heb.
Laat me gerust weten wat jij er van vindt en als jij ook een eigen domein hebt dan hoor ik heel graag jouw ervaringen.

Geniet nog van de kersttijd, de feesten en ik wens jullie allemaal een heel fijn, gezond 2015.
Groetjes, Amber💕

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s