Blauw staat voor succes 💙

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/2e2/66325261/files/2014/12/img_3578-0.jpgIk hoor je al denken ‘wat wilt deze titel nou weer zeggen?’ Wel, blauw staat voor succes. Zegt dat nog niet genoeg? 😂 ‘neen Amber, dat zegt helemaal niet genoeg’. Mmh, ja, dat is eigenlijk waar. Ik zal het je vertellen

Kerstmis is voorbij en intussen zijn de cadeautjes allemaal onder de boom verdwenen. Van mijn papa en broertje kreeg ik een prachtig geschenkje, één van de zovelen, en het is echt ongelooflijk mooi dus jullie mogen dit ook zien. Lief hé💕

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/2e2/66325261/files/2014/12/img_3579-0.jpgHier heb je ‘m dan. Deze mooie hartjesketting, in het blauw. Het is een blauwe steen in de vorm van een hartje aan een zwart koordje.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/2e2/66325261/files/2014/12/img_8669-0.jpgWaarom zo een titel? Awel, omwille van het kartonnetje offcourse. Op het kartonnetje staat dus dat dit hartje staat voor succes💙. Ik richt het vooral op mijn school en natuurlijk deze blog. Op school zodat ik goede resultaten behaal. Op mijn blog zodat ik veel inspiratie behoud, veel bezoekers krijg en groei in de dingen die ik graag doe. Maar het staat ook voor wijsheid, geduld en positiviteit. 💪

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/2e2/66325261/files/2014/12/img_8672-0.jpgIk ben heel erg blij met dit kettinkje, het is eens iets anders dan alle andere kettingen. Dankjewel papa en broertje!💋
Toevallig weet ik dat dit komt uit de Essenza because er een plakkertje van Essenza op de verpakking plakte hahah 😂. Dat is dus echt het stomste ooit eh, dat je al weet waar je pakje vandaan komt voordat je het hebt geopend…

Zo, dat was het tweede artikeltje voor vandaag. Ik wens jullie nog een fijne en gezellige dag toe. Tot snel!
Big kiss, Amber 💋🙈

Advertenties

2 gedachtes over “Blauw staat voor succes 💙

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s