Rituals geschenkset 🛀

IMG_0203We zitten nu 2 daagjes in het nieuwe jaar. Alle diners zijn voorlopig achter de rug, de veel te strakke kleedjes kunnen weer de kast in, je begint weer een beetje op te letten met wat je eet, want ja hoor(!), die feestkilo’s moeten er weer vanaf zodat je over enkele maanden weer in je bikini 👙 kan. Maar natuurlijk is dit ook het perfecte moment om je eens te ontspannen. En ik kreeg voor Kerstmis wel een heel ontspannend cadeau! Ik kreeg een geschenkset van Rituals met verschillende productjes in. Even een lekker badje in en nog een gezellige kerstfilm kijken? No problemo🙆.

IMG_0206

Dit zijn de producten die zich verborgen in het doosje. Het was een mooi, roze en vierkant doosje. Dezelfde kleur als al de flesjes. En de producten lagen er allemaal schuin, dus tentoongesteld, 👛in.

IMG_0209

Het eerste verzorgingsproduct is een bodycream genaamd Honey Touch. Ik ben helemaal fan van de Himalaya-lijn, dus van dit product natuurlijk ook.

IMG_0210

Er kwam een heerlijke rozengeur met een sprankeltje honing tot mij. Mhm, wat een geursensatie.

IMG_0215

En dan zijn we nu gekomen aan mijn ultieme favoriet. De Himalaya Scrub. Hét pareltje van deze doos, vind ik alleszins.

IMG_0211

De producten lagen schuin in de doos dus alles was naar één kant gezakt. Dan maar eventjes schudden en ik kreeg terug een vol potje voor me. Een mooie, zalmroze kleur kwam tevoorschijn.

IMG_0213

De scrub bevat een rozengeur met een snufje olie. Hier ruik je het wel niet zo hard als op de bodycream maar een klein tikkeltje geur kan je toch waarnemen. De scrub is erg zacht in gebruik en eenmaal afgespoeld laat het je huid proper en gehydrateerd achter. De geur blijft een hele tijd op je zitten, en dat is wat we willen!

IMG_0220

Het volgende product heeft de naam Foaming showen gel sensation. Dit is dus een soort van douchegel. Ik vind wel dat op dit (en het volgende) product weinig informatie staat over gebruik.

IMG_0218Wanneer je dit uit het drukflesje spuit krijg je dit. Een soort van geleiachtige substantie op jouw hand. Van dit product nam ik niet zo heel erg veel geur op. Maar als je goed ruikt, zal de rozengeur en olie je omarmen.
IMG_0219

Met een beetje water ziet het er als volgt uit. Een heel schuimige substantie, om je lichaam te wassen.

IMG_0221

En het allerlaatste product is deze showergel met de naam Shanti Shower. Dit is ook weer om je lichtaam te wassen, maar dan in olievorm dus zonder schuim.
IMG_0216

Wanneer je op het pompje drukt, verschiet je je waarschijnlijk eventjes. Want er spritst ineens een wel héél erg loperige vloeistof uit. Deze heeft niet echt een geur maar is wel prettig om je mee te wassen.

Zo, dit waren ze dan. Mijn prachtige productjes van Rituals. Ik begin een beetje verslaafd te worden aan Rituals hihi, met al hun heerlijke geuren en leuke flesjes ook.
Heb jij al een Rituals product, welke vind jij dan de leukste?
Liefs, Amber👑

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s