Charming Sunday #1

Schermafbeelding 2014-12-31 om 17.04.52Bonjour! Gho, wat klinkt dat hartelijk… ook al zeg ik het zelf hihi. Zo een aanspreking in het Frans is toch altijd dat tikkeltje leuker dan wanneer je gewoon ‘hallo” zegt? Niet? Op deze zondag stel ik jullie mijn nieuwe rubriek voor : Charming Sunday. Ik was heel hard aan het nadenken over een origineler aspect, ik heb dan ook heel wat blogs afgestruind om te kijken of zij niet ongeveer dezelfde rubriek hadden… en nee hoor(!) ze hadden het niet. Was ik blij! Gelukkig zit ik bomvol ideeën, dus als ze het wel zouden hebben, had ik gewoon ergens anders mijn zinnen op gezet.
Charming Sunday laat jouw leuke plaatjes zien die ik gevonden of zelfgetrokken heb. Denk maar een beetje aan het artikel ‘Walking in a Winterwonderland”. Zo leuke plaatjes laat ik jou nu iedere zondag zien, want ik ben dol op gezelligheid en warmte. Hier komen ze dan!

large-2large-1large-3tumblr_nh8pijs6OT1s3gmm0o1_500large-9 large large-10 large-5 large-18 large-13 large-21 large-17 large-20 large large-4 large-6 large-15 large-16 large-8 large-11 large-22 large-19 large-12 large-7 large-14Dit was dan weer de dosis wondermooie plaatjes. Ik vind ze allemaal ontzettend tof. Welke vind jij het allerleukste?

Veel liefs, Amber

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s