Le B to the L and the C 👰

Schermafbeelding 2015-01-02 om 15.21.06Wat een titel is dat nu weer? Even een raadseltje! Sorry voor de taalgevoeligen onder ons, het is Engels en Frans onder elkaar gemixt tot een potje glinsters van een woordraadseltje, van de enige echte Houdini Amber. Nee, ik ben geen Houdini…

IMG_0229  Maar ik wil wel graag iets meedelen aan jullie, een geschenkje wat al meerdere keren is voorbijgekomen.
Je raad het al. Het ligt op je puntje van je tong. Not! Wat kan ik nu toch uit de titel afleiden? Wel, de B van L en C. Welke beautychick, 🙆model en veel te mooie dame begint nu met L en C.

IMG_0223Lauren Conrad natuurlijk! Ik ontdekte haar laatst -weer door de Duitse meisjes- via Instagram. Wat een schoonheid is het. Ook al draagt ze waarschijnlijk een hele hoop make-up, heeft ze een eigen visagiste, worden de foto’s ietsje bewerkt om dat walletje toch maar niet te tonen, ik vind haar geweldig. Ik leer heel veel uit haar boek en het bezorgt me ook veel inspiratie. De persoonlijke tekstjes die er soms tussen staan laten weten dat je moet vechten voor iets wat je wilt bereiken. Net zoals ik ga vechten om van mijn blog een succes te maken en zo veel mogelijk te groeien.

De schrijfstijl, de kleuren, de humor en de foto’s kloppen helemaal in het totale plaatje. Het past gewoon, het vormt het schoonheidsideaal. Ook al is dat niet echt geweldig, want je word in een hokje 👠gestopt… maar goed.

IMG_0231Ze heeft jaren kunnen leren van beautyprofessionals en gelukkig deelt ze al haar ervaringen en geheimen nu met ons. Daar ben ik heel dankbaar voor hihi. Alle foto’s met de mooie kleedjes, ik wordt gewoon een beetje jaloers en hoop dat ik ooit ook zo eens een fotoshoot mag doen met chique galajurken, mooie make-up en het perfecte licht.
Zo, mijn mooie boekje is nu helemaal besproken.
Veel liefs, Amber💕

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s