Winterweer, winterbabbel, winterziekte

IMG_0434-0
Hallo daar! Wat een lange tijd is verstreken sinds het vorige artikeltje… Mijn excuses hiervoor 😔. Er is veel gebeurd de afgelopen weken, veel toetsen en taken maar natuurlijk ook mijn verjaardag. Op 30 januari 2015 ben ik 15 geworden🎉. En het was echt een geslaagde dag!
Voor het eerst had ik een witte verjaardag, een sneeuwtapijt rekte zich uit over heel het land. En ik was blij, heel blij, want ik hou enorm van sneeuw. Van mama en papa kreeg ik 2 Engelstalige boeken, M.A.C. Lippenstift en nagellak, een mooi ringetje van zilver met steentjes en natuurlijk een lief kaartje. Toen ik aankwam op school werd ik ook nog eens verast door mijn vriendinnetjes, ik kreeg ballonnen aan mijn boekentas en ze hadden allemaal samengelegd voor een cadeautje. Van deze lieve dames kreeg ik 2B nagellak en mascara en een DOVE verwenpakketje. Lots of love for these girls 😘. Het was echt een geweldige dag
!

IMG_0319-0
Er komt nog 1,5 week hard werken aan en daarna is het alweer vakantie. Daar ben ik blij om, dan kan ik weer lekker veel artikeltjes bloggen. Maar dan nu het mindergoede nieuws… ik ben ziek😔. Koorts, enorme keelpijn en een stekende hoofdpijn. Maar ik hou vol en ga toch naar school, als er iets is waar ik niet tegen kan dan is het wel het bijschrijven van lessen en toetsen bijmaken tijdens de middag. Vanavond ga ik vroeg mijn bedje in en hopelijk is het morgenochtend dan weer wat beter. Nu ga ik nog eventjes enkele blogs lezen en mijn dagelijkse aflevering Familie kijken💖.
Slaapwel alvast 💕
Dikke knuffel, Amber xoxo

Advertenties

2 gedachtes over “Winterweer, winterbabbel, winterziekte

  1. Pingback: Mijn 2015 | milesawayfromwonderland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s