Wimperkrultang Tweezermann 👀

IMG_0170
Hallo daar! Fijn dat je weer een kijkje neemt op mijn blog. Vandaag heb ik dan ook weer een leuk dingetje klaarstaan. Deze keer een wimperkrultang van het merk Tweezermann, de moeite waard!😁

De krultang zit in een doorschijnend doosje met blauwe details. Maar de krultang zelf is gewoon van staal en heeft paarse drukkussentjes. Deze fancy drukkussentjes krijg je er ook nog bij in een doorschijnend glazen buisje. Vervangen wanneer je echte gleufjes ziet is noodzakelijk voor de werking.

IMG_0171
Je krult je wimpers door ze een twee-tal keren te “pletten” tussen de twee delen. Boven op bovenstaande foto zie je mijn wimpers zonder iets, geen mascara en ook geen wimperkrultang gebruikt. Onderaan zie je dan weer het effect van de wimperkrultang van Tweezermann. Mooie, volle en toch een beetje langere wimpers zie je daar. 👍
Ik was best tevreden toen ik dit de eerste keer zag. En zeker toen ik mijn mascara er ook nog eens over deed, wat een volume en wàt een lengte.

Natuurlijk zijn er altijd betere en duurdere krultangen te verkrijgen. Maar deze is ook wel een pluimpje waard. 💟 Deze heb ik van ICI Paris XL, maar is denk ik wel in alle schoonheidszaken te vinden.

Zo, dit was weer het artikeltje voor vandaag. Ik wens jullie allemaal nog een fijne, blogrijke maandag toe. Vol met mondayblues 💙.
Véél liefs, Amber 💋

P.S. Ik ben weer helemaal genezen!😁 yeay!👍

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s