Mijn zebrahoepel die ik zo lief heb 🙆

Eindelijk is ‘ie er dan. De hoepels van Jennie lopen als een malle de webshop uit. Ze gaan zo goed dat ze tot drie keer toe zelfs helemaal uitverkocht geraaktten. Ik was er als één van die eerste bij en heb zo een prachtige hoepel mogen ontvangen. 

Ik volg Jennie nu iets meer als een jaar via haar Blog. Eerst stond er iedere dag een artikeltje online maar dit is een beetje afgezwakt. Dat komt denk ik ook door de drukte van de webshop en al het administratieve werk dat daarvoor moest gebeuren. Iedere dag een artikel plaatsen is natuurlijk heel hard werken en eigenlijk niet echt nodig, zo kijken je lezers uit naar de dagen dat je wél een artikeltje plaatst.

Maargoed, terug naar de hoepels. Jennie verkocht een week voor de start van de webshop al enkele hoepels en bij deze lichting heb ik mijn hoepel besteld. Ik was al de hele woensdag haar blog aan het refreshen zodat ik zeker bij de eerste zat, ik had er echt op zitten aftellen. En toen, rond een uur of drie kwam het artikeltje online. Ik wist al op voorhand dat ik dezelfde hoepel wou als Jennie, deze vond ik ook de mooiste en uniekste. Even alle voorwaarden (en de prijs!) bekijken en toen verstuurde ik mijn mailtje al, helemaal richting Rotterdam.

Eerlijk gezegd had ik de prijs een heel stuk lager verwacht. Dit omdat het toch ‘maar’ hoepels zijn en ze niet door echte proffesionals zijn gemaakt. Maar omdat ik een klein beetje bezeten of liever ‘Jennie is een van mijn grote voorbeelden’ ben moest en zou ik zo een hoepel bestellen. Uiteindelijk moest ik ‘m zelf betalen, uit mijn potje dat ik door de jaren heen heb opgespaard. Geen extreem groot bedrag maar het deed toch wel eventjes pijn wanneer mijn hand een emotionele shock kreeg toen ik het geld eruit nam. Byebye leuke trui, helloww strakke buik.

Maar liefst 1,5 week later (door vertraging via de bank) kreeg ik mijn pakketje aan. Toen ik dinsdag 24 februari thuis kwam van school lag er een pakketje op de keukentafel. Is dat een hoepel? Neuuuhh je meent het! Uniek ingepakt wel Hihihi. De verpakking houd ik bij want Jennie’s handschrift staat er op. Sorry not so sorry! Na enige tijd – want amai seg hoe stevig dat was ingepakt met heel erg veel plakband was ongelofelijk- kwam de hoepel uit zijn transportmiddel. En toen kwam het moment dat ik de hoepel moest openen, ik had enorm veel schrik dat ik ze kapot zou maken want het ging allemaal heel stroef. Uiteindelijk is het gelukt en kon ik de prachtige tape bewonderen.

Mijn hoepel vind je op de blog onder de benaming ‘Spincess‘, wat die benaming precies wilt zeggen? Ik heb geen enkel idee. Wat ik wel weet is dat deze hoepel een zebraprint-tape, witte tape en een glimmende rosé-goude tape met zich meedraagt. Een enorm mooie combinatie die zich prachtig laat fotograferen.

Wat wel even zoeken was, was een ruimte waar ik voldoende plaats had om te bewegen. Uiteindelijk werd het de woonkamer. Ik ben enorm blij met deze hoepel (wat wel jammer is, is dat wanneer je perongeluk ergens tegen aan stoot de tape een beetje kapot kan gaan. Voorzichtig zijn dus!🙆). 

Ondertussen hoepel ik al enkele dagen en ik begin het toch wel te voelen dat er gewicht aan mijn heupen trekt. Het is wel enorm leuk en die kleine steekjes zullen waarschijnlijk wel wegtrekken. Ik kan je alleen maar aanraden om ook zo een leuke hoepel aan te schaffen! Én om before and after foto’s te maken om je vooruitgang te zien.

Veel liefs, Amber 😘

3 gedachtes over “ Mijn zebrahoepel die ik zo lief heb 🙆

  1. Pingback: Waarom Jennie mijn favoriete blogger is  | milesawayfromwonderland

  2. Pingback: Mijn 2015 | milesawayfromwonderland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s