Instafebru

Schermafbeelding 2015-03-01 om 10.43.31

Februari is weer voorbij ge-vlo-gen! Natuurlijk heb ik weer een heel aantal foto’s op Instagram geplaatst. Deze maand was echt heel leuk en met de week vakantie erbij had ik veel om op de foto te zetten. Ik merk dat deze maand mijn aantal likes op foto’s enorm gestegen is, but I like it allot! Zeker blijven liken want dat maakt me blij, dat mensen jouw foto’s mooi vinden is het leukste wat er is. Ik zal er maar meteen mee beginnen want het zijn er behoorlijk wat. 

Schermafbeelding 2015-03-01 om 10.29.42

Als allereerste foto begin ik meteen met ééntje van de magische vijf. Haar naam is Yara en ze is echt een geweldige vriendin geworden, ik heb vijf prachtige vriendinnen dus daarmee ‘de magische vijf‘. Deze foto werd nog getrokken op mijn verjaardag, 30 januari. Na school gingen we onmiddellijk naar Yara’s huis, we aten lekkere pizza en paste en daarna gingen we naar haar paardje. Vivaldi! Yara was al lang aan het zeggen dat ik ook maar eens moest komen rijden en dat gebeurde die dag. Ik vond het heel erg leuk.

Schermafbeelding 2015-03-01 om 10.29.59

Deze foto werd genomen in de Japanner, daar hadden we met ons gezinnetje nog een verjaardagsdiner. Rijst is ook zo fotogeniek, en ook nog eens heel erg lekker.

Schermafbeelding 2015-03-01 om 10.30.11

Voor mijn verjaardag kreeg ik dit boek, Where She went. Dit is het vervolg op ‘If I Stay’, het boek waar ook een verfilming is van gemaakt. Ik besloot om het boek in het Engels te lezen en dat bevalt me goed. Zo goed dat ik eigenlijk alle boeken wel in het Engels zou willen lezen.

Schermafbeelding 2015-03-01 om 10.30.30

En toen kwam het moment dat ook ik geteisterd werd door de griep. Drie dagen ziek in bed is niet mijn stijl en was dus ook heel erg moeilijk voor mij. De tijd dat je slaapt beschouw ik als verloren tijd die je niet meer terugkrijgt en waarin je beter andere dingen kon doen. Gelukkig hadden we nog pannenkoek-leftovers van de dag voorheen, dit at ik met een beetje fruit en het smaakte me.

Schermafbeelding 2015-03-01 om 10.30.44

Op deze foto was ik ook nog ziek, Mira kwam de hele tijd gezellig bij me liggen. Natuurlijk moest ik daar een fotootje van hebben maar als ik dan de camera voor ons hield dan begon ze heel erg dwaas te kijken. Not funny, Mira!

Schermafbeelding 2015-03-01 om 10.30.57

Dit bloempje kreeg ik voor mijn verjaardag van Bomma. Ik dacht eerst dat het een kaarsje was want het rook echt hemels, en toen ontdekte ik dat er onderaan een batterijtje was… gefopt! Het is dus een lichtje, een heel erg mooi lichtje!

Schermafbeelding 2015-03-01 om 10.31.09

Lekkers van bakker Beckers! Natuurlijk moest dit ook op de foto, voor die keer dat het eens geen sushi is.

Schermafbeelding 2015-03-01 om 10.31.25

Ons ander hondje, MayBelle kijkt ook altijd dwaas op foto’s maar als je ‘fotomodel’ heel erg hoog zegt, trekt ze haar oortjes een beetje op en heb je alsnog een wondermooie foto. Ik hou van hen allebei! Schermafbeelding 2015-03-01 om 10.31.44

Wanneer we gaan shoppen in Hasselt kan een bezoekje aan de chocolatier BOON zeker niet ontbreken. We drinken er altijd iets, in de zomer is de ijscappuccino mijn beste vriend. Die was nu helaas niet meer verkrijgbaar maar de chocomelkjes met smeltstokjes zijn ook verrukkelijk! (psst, je krijgt er altijd een heerlijk potje luchtige chocomousse en pralinetjes bij)
Schermafbeelding 2015-03-01 om 10.31.56

Wij wonen voor een natuurreservaat en een groot bos. ’s Ochtend moeten we voor ons huis op de schoolbus wachten, en dan is de natuur nog zo pril en puur. Ik vind het heerlijk om foto’s te maken wanneer er een beetje mist hangt, dat geeft net zo iets extra.

Schermafbeelding 2015-03-01 om 10.32.10

Op 12 februari werden er op school al valentijnsrootjes uitgedeeld. Ik kreeg een roosje van Kyara en Yara. No boys needed (then). Op de foto is ook nog een derde roosje te zien, ik had een roosje voor mijn broertje gekocht maar die was ziek. Niet erg, dan had ik een roosje meer 🙂

Schermafbeelding 2015-03-01 om 10.32.22

Ik hou van mijn kleine tandjes. Not.

Schermafbeelding 2015-03-01 om 10.32.37

De eerste maandag van de krokusvakantie gingen we normaal met 4 zwemmen. Eerst waren het er 5, maar Sofie was skiën. Daarna belde Luna af dat ze niet kon. Uiteindelijk waren we nog met 3 : Yara, Kyara en ik. Maar de dag zelf nog was Kyara erg ziek 😦 en ze had er zo naar uitgekeken. Ik heb toch een leuke dag gehad in Erperheide, samen met Yara. We hadden een gezellige tête-à-tête!

Schermafbeelding 2015-03-01 om 10.32.53

Nog een fotootje van de lekkere chocolademelk bij BOON. YamYam!

Schermafbeelding 2015-03-01 om 10.33.06

Ik had zin in fruit en natuurlijk moest ook die weer leuk gepresenteerd worden voor op de foto.
Schermafbeelding 2015-03-01 om 10.33.19

Messy hair? I do not care! Ik vind het wel een leuk resultaat geworden eigenlijk.

Schermafbeelding 2015-03-01 om 10.33.35

Donderdag’s gingen we skiën, voor mij was het een hele tijd geleden en was het wel eventjes wennen. Maar ik kan het nog! Ik ben degene met de rode jas en de andere persoon is mijn broertje.

Schermafbeelding 2015-03-01 om 10.33.46

Sushi is hemels! Of eigenlijk is dit sashimi 🙂

Schermafbeelding 2015-03-01 om 10.33.58

 

De laatste zaterdag van de vakantie gingen we schaatsen. Schaatsen op zich is wel leuk maar het was enorm druk dus we waren snel uitgeschaatst.

Schermafbeelding 2015-03-01 om 10.34.53

Wij hadden film! Met het busje naar de cinema en dan stiekem groupies kijken, moet kunnen! Ik hou van deze meiden! Dit zijn dus de magische vijf haha.

Schermafbeelding 2015-03-01 om 10.35.04

Iedereen vind deze foto schattig, komt dat door mijn pyjama? Ik vind ‘m eigenlijk ook wel best oké. Ik moest studeren, dan doe ik liever een selfie-sessie.

Schermafbeelding 2015-03-01 om 10.35.13

Hier weer het reservaat voor ons huis, ik zie vanachter precies mist opstijgen en dat vond ik wel iets hebben. Ik ben dol op de natuur!

Schermafbeelding 2015-03-01 om 10.35.27De allerlaatste foto van de maand was er eentje met Mira. Op deze foto keek ze tenminste niet dwaas want ze hadden buiten iets opgemerkt. Het is een echte knuffelaar!

Zo, dit was alweer de Instafebru met alle foto’s die ik op Instagram heb geplaatst gedurende de afgelopen maand. Volg jij mij al op Instagram? Je vind mijn account in de sidebar, hier rechts van je scherm. Welke foto vind jij leuk? Geniet van maart, want voor je het weet is deze maand ook weer voorbij.

Veel liefs, Amber

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s