Scandinavische chicks/blogs

Schermafbeelding 2015-03-04 om 16.15.39Waarschijnlijk ken je ze wel, of toch een klein beetje. De bloggers die in Scaninavië wonen zijn gewoon te mooi om ze niet te kennen. Met hun mooi gebruinde huid, hun grote ogen en (meestal) hun blonde haren roepen ze iets in je op dat klinkt zoals ‘wauw’. Alleszins, dat gebeurde toen ik ze tegenkwam ongeveer een half jaar geleden. En sindsdien volg ik deze meiden op de voet. Wat duidelijk opvalt bij deze chicks hun schrijfstijl is dat   ze meer foto’s plaatsen dan tekst en soms zijn het zelfs alleen maar foto’s en schrijven ze daar snel een zinnetje of een alinea bij. Ik laat jullie graag enkele Scandinavische bloggers zien die ik al een hele tijd volg, maar ook degene die ik nog maar net heb ontdekt.

Schermafbeelding 2015-03-04 om 15.47.27

Kenzasvolgens mij is zij zowaar de allergrootste blogger van Zweden. Met haar prachtige stijl is dit dan ook meer dan normaal én ze verdiend haar eigen kledinglijn ‘Ivy Revel’ ook! Dat is echt geweldig, ik hoop dat ik zoiets ook kan bereiken met mijn blog. Kenza heeft zelfs verschillende awards gewonnen. Ze geeft je een kijkje in haar leven en update meerdere keren per dag. Haar naam staat al enige tijd op mijn lijstje (dat een beetje te lang word).

Schermafbeelding 2015-03-04 om 15.52.20

Andrea Badendyck, aan haar gebruinde en glimmende huid moest ik even wennen. Maar Andrea blijft natuurlijk een prachtig meisje met geweldige haren. Haar blog vind ik ook erg leuk en haar hondje is héél erg schattig.

16176855838_b3482e3056_o

Mariannan, als iemand een stijl heeft die iedereen durft te dragen is het Marianna wel. Een prachtvrouw uit Finland, ze post niet dagelijks maar wel meerdere keren per week.

Schermafbeelding 2015-03-04 om 16.01.43

Voe, Emilie Nereng verzorgt deze blog met hart en ziel. Ze houd eigenlijk gewoon een heel erg groot dagboek bij op het Internet, helemaal in het Noors. Met de vertaalmachine is dit gewoon prima te doen!

bd79da5ddd055a944b2775bace1e2afd

Cornelia, zij is nog wat onbekender maar dat vind ik net zo leuk. Ze laat nog alle dingen zoals normaal zien en niet zoals de bekende bloggers die al heel veel dingen gratis mogen doen. Ik vind haar zeer geslaagd en de plekken waar zij heen gaat zijn magnifiek!

Schermafbeelding 2015-03-04 om 16.10.07

Aurora Mohn, haar heb ik al bij verschillende blogs voorbij zien komen en ze is ook echt de moeite waard. Aurora deelt op haar blog korte post’s met sfeerfoto’s, outfits en wishlists. Eigenlijk vind ik precies dat ik met mijn blond ombre ook een beetje op een scandinavische lijk, isn’t it?

Zo, dat waren ze weer. Eigenlijk zit ik te denken om mijn stijl van schrijven ook een beetje aan te passen naar hun stijl. Zo kan ik meer tijd steken in het maken en bewerken van de foto’s. Maar iets houd me tegen, misschien het feit dat jullie dan minder te lezen hebben en mijn bezoekersaantal zal dalen (dat is wel het minste van mijn zorgen, maar goed.)

Volg jij al een Scandinavische blogger? Wat vind jij van hun schrijfstijl en denk jij dat het beste is om te doen?

Veel liefs, Amber

Advertenties

6 gedachtes over “Scandinavische chicks/blogs

    • Ik vind het ook altijd leuk als ik nieuwe blogs ontdek, degene die ik dan volg ben ik een beetje beu geworden en uiteindelijk wissel ik behoorlijk wat af. Deze dames volg ik bijvoorbeeld niet altijd maar als ik eentje van mijn vaste blogs beu ben grijp ik vaak naar dit lijstje! Liefd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s