15 lente achtergronden voor je telefoon

large-4

Zeg maar hallo tegen de lente! Het mooie weer is in aantocht, je kan weer ijsjes beginnen eten en je allerleukste rokjes (zonder panty!) dragen. De lente doet mij vooral denken aan bloemetjes die weer openbloeien, de diertjes die weer uit hun nestjes kruipen en vooral : véél kleur. Vandaag heb ik enkele   leuke achtergronden voor jullie telefoon, mijn artikeltjes met winterse achtergronden (december 2014) en zomerse achtergronden (augustus 2014) draaien nog op volle toeren. En dan heb ik het vooral over de zomerse achtergronden en zo merk ik dus echt wel dat iedereen hunkert naar de zomer, de tijd wanneer je weer in je bikini kan rondlopen hele dagen lang, je plonst in het water als het warm is en je komt er de hele dag niet meer uit, je eet je dik in watermeloen en hebt ’s avonds een waterbuik. Of je vertrekt op vakantie en daar kijk je vast en zeker ook al naar uit.

Maar vandaag zitten we nog niet in de zomer, we gaan naar de lente. Deze is wel nog niet officieel begonnen – de officiële lente begint op 20 maart om 23:45u dit jaar. – maar met het mooie weer kan er alvast wat kleur en schattigheid toegevoegd worden aan deze dagen. Ik stel jullie voor : mijn ultieme achtergronden/plaatjes/sfeerbeelden van de lente, met diertjes, bloemetjes en enorm veel kleur.
Geniet ervan!

large-1

tumblr_md3es2jqN21rkxxmpo1_500

spring-flowers-pictures

tumblr_lowbroV8Tn1qan1uyo1_400

tumblr_mf0avqhlvv1qa5lodo1_500

large-7

large

20090326085851_large

60448-Pink-Blossoms-In-Spring

large-3

original

spring-wallpaper-tumblr-hd-pictures-4

large-2

large-5

large-6

4839402519_4f231daed8_z_large_large

tumblr_mj2f3ux61I1rcze3eo1_500_large

Welke foto roept bij jou het lentegevoel op?
Veel liefs, Amber

2 gedachtes over “15 lente achtergronden voor je telefoon

  1. Pingback: Zomerse achtergronden voor je telefoon | milesawayfromwonderland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s