Outfit : Sun, beach and palm trees (not!)

Goedemorgen! Vandaag is het alweer woensdag en over 1,5 week beginnen mijn examens. Tussendoor probeer ik nog voldoende te rusten, ookal ben ik al volop bezig met voorbereiden. Vandaag dus een outfitpost want het is al een heel tijdje geleden -lees: augustus- dat kwam waarschijnlijk door het weer want met een grijze achtergrond foto’s maken is toch

niet zo spectaculair. Én ik heb een weekje geleden een selfiestick aangeschaft, ideaal om outfitfoto’s te maken als je in je eentje bent. Het was eens mooi weer en ik dacht om mijn leuke gekleurde topjes maar weer eens uit de kast te halen. Eigenlijk was het toch wel ietsje te vroeg, dit door de dunne stofjes maar ik denk dat ik ‘m over een tweetal weken wel aan kan. Enjoy! Ik had nog eens een eyeliner-lijntje uitgeprobeerd… beetje donker maar voor die ene keer mag het wel.

 

IMG_0721

IMG_0732

IMG_0718

IMG_0728

IMG_0714

Top : Pimkie
Lange vest : Sting
Zwarte broek : Only
Horloge : fossil
Ketting Aquarius : SIX

Zo, dat was weer een nieuwe outfit. Ik wil zeker meer outfits gaan posten, maar ik denk toch wel weer in de zomer want winterse outfits zijn ongeveer altijd hetzelfde en met allemaal donkere kleuren.
Wat vind jij ervan?
Veel liefs, Amber xox

2 gedachtes over “Outfit : Sun, beach and palm trees (not!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s