Three things tag : fuiven, aardbeien en mee

Schermafbeelding 2015-03-14 om 17.27.26Fijne zondag! Alleszins, voor degene die niet aan het blokken zijn. Mijn examens beginnen 23 maart en ik ben al volop bezig met studeren, gelukkig kan ik nog goed pauzeren om een artikeltje te schrijven. Vandaag zal het een tag zijn. Ik kwam deze tag tegen op LifeOfLonneke en wou ‘m maar al te graag met jullie delen. Dit omdat het al een heuse tijd geleden is dat ik nog eens een tag heb geplaatst én omdat dit natuurlijk een “eenvoudig” artikeltje is om te schrijven tussen het studeren door. Je komt verschillende dingen over me te weten, allemaal in verschillende categorieën maar het zijn maar drie dingetjes per categorie. Hope you guys like it! 

◊ 3 dingen op mijn bureau.
Op mijn bureau? Is aan mijn bureau ook goed? Ik heb namelijk een magnetenbord waar fotootjes en natuurlijk tekeningen aanhangen. De leukste foto die daar aanhangt zijn die van mijn eerste springwedstrijd in manege Woutershof. Ik herinner me nog goed dat mijn paardje die dag heel nerveus was, dit waarschijnlijk omdat er veel verschillende mensen op ‘m moesten rijden. Maar ik kreeg hem stil! De personen in de bak zeiden allemaal dat ik dat goed deed en toen kon het helemaal niet meer stuk. Ik was gelukkig en dat moment blijft me voor altijd bij.
Het tweede dingetje op mijn bureau is een spaarpotje in de vorm van een varkentje en in een glimmende paarse kleur. Daar zit natuurlijk niet alles in want dit is mijn ‘fuifpotje’, hier zit geld in om tickets te kopen en om drank te betalen op de fuif. Nu begint ‘ie wel vol te zitten want ik ben al niet meer naar een fuif geweest sinds oktober, gelukkig komt daar verandering in. (Lees : Ferm tenten, Highway en Putrock. Dikke party🎉✌️) als derde dingetje kies ik toch voor mijn nagellak-stash. Die bleef maar uitbreiden maar is dan toch niet zo énorm groot om er een staandertje voor te kopen. En natuurlijk mogen de mooie potjes geshowed worden. De potjes die ik mooi vind vindt je op mijn bureau en alle anderen vind je in een tasje.

◊ 3 favoriete meubels thuis.
Is dat zo moeilijk? Mijn bed, natuurlijk! Jouw allerbeste vriend in goede en slechte dagen. 🚪Als tweede kies ik voor mijn nachttafeltje met mijn boeken, nachtlampje en wekker op. Je kan het niet echt een nachtkastje noemen maar eerder een tafeltje, een sierlijk tafeltje. Ik vind het lekker nonchalant dat de boekjes er op liggen en zo herinnert het mij er ook nog eens aan dat ik boekbesprekingen te maken heb. Als derde meubel ga ik toch voor de zetel beneden in de woonkamer. Als ik klaar ben met leren kan ik niet wachten om mijn pyjama aan te doen, in de zetel te gaan liggen met het dekentje en tv te kijken. Dat. Is. Gewoon. Hemel. Op. Aarde.

◊ 3 favoriete fruitsoorten.
Appel, druifjes en aardbeien! Moeilijk om er zo maar drie fruitsoorten uit te kiezen want mij kan je altijd blij maken met een stuk fruit! 🍉🍎🍓 Op school heb ik heel graag een appeltje. An apple a day keeps the doctor away!

◊ 3 dingen in mijn tas.
Mijn tas gebruik ik eigenlijk alleen maar als we gaan shoppen. Zal ik het daarom maar over mijn boekentas hebben? Ik heb drie dingen die daar absoluut inzitten die ik hoognodig heb. Mijn agenda, gewoon omdat het moet en ik zou niet meer zonder kunnen. Ik gebruik ‘m eigenlijk als een soort to-do lijstje, werkt perfect. Je zal in mijn boekentas ook altijd een extra panty vinden als ik die dag een rokje of een kleedje draag. Ik heb ondertussen wel geleerd dat je 100’en panty’s verslijt aan de schoolbanken en schoolstoelen. Je hebt er maar beter eentje op voorraad dan dat je met een kapotte kousenbroek moet rondlopen. Als derde dingetje ga ik natuurlijk voor mijn portemonnee, meer dan logisch want als je je boterhammen bent vergeten kan je maar best geld bijhebben om een broodje te bestellen.

◊ 3 blogs die ik dagelijks bezoek.
Eerst neem ik een kijkje bij Jennie , sinds ze de webshop heeft komen er wel niet meer zo veel artikeltjes online maar ze is nog steeds zó leuk!
Daarna ga ik even langst bij Femke van Youniqueblog, ze heeft vorige week haar master gehaald en ik ben trots op haar. Ze schrijft geweldige artikeltjes met een positieve sfeer en is altijd super vrolijk. Als ik dan nog tijd over heb kijk ik op Lifesplash of op Teskuh.nl. Beide leuke blogs met een geweldige sfeer.

large-1◊ 3 liedjes die ik niet uit mijn hoofd krijg.
Natuurlijk kan ik niet anders dan Cheerleader van Omi. Geweldig liedje en het staat op de eerste plaats in België. Perfecte hit die je doet verlangen naar de zomeravonden. *zwijmelt even weg*.
Ook The Nights van Avicii ben ik nog lang niet moe gehoord. De tekst bij dit liedje is gewoon zo waar, oprecht en bittere realiteit. En dan ook natuurlijk nog ‘Hold Back The River’ van James Bay, daar kan ik uuuren naar luisteren, zálig!

◊ 3 dingen waar ik op dit moment aan denk.
– Shit, is het al zo laat? Ik moet dringend beginnen met leren -lees : 10uur ’s morgens-
– De fuiven die er aan komen want ik heb er echt heel erg veel zin in!
– Zijn de muggen er alweer? Ik heb alweer muggenbeten op mijn been, uff zomer heeft ook zijn struggles.

◊ 3 bloggers met een leuke persoonlijkheid.
Dit zijn exact dezelfde blogs als ik hierboven vermeldde. Allemaal hebben ze een leuke eigen stijl, die perfect bij hen past. Ze zijn ook allemaal zo verschillend en dat is leuk om te lezen, zo is er wat afwisseling.

◊ 3 favoriete sporten.
Ik ben niet echt een ‘sport-sport’ mens maar ik rijd wel paard, dus paardrijden hoort er zeker bij! Alleen heeft mijn ijzertje van mijn stijgbeugel vorige donderdag wel de hele les verkeerd gezeten en heb ik nu een blauwe plek op mijn bovenbeen maar dat hoort er bij… en ik houd ervan. Ik heb 6 (of meer) jaar volleybal gedaan maar ben er mee gestopt toen ik naar het eerste middelbaar ging wegens de drukte. Ik vind het nog altijd ontzettend leuk als we het eindelijk nog eens doen in de L.O.-les en eigenlijk zal dat voor altijd zo blijven, ik ben er nu eenmaal mee opgegroeid als ik het zo mag zeggen. En als derde? Skiën! Eenmaal ik op de latten sta voel ik me als een vis in het water (en zwemmen doe ik ook heel graag) en kan ik helemaal mezelf zijn. De variant op skiën is natuurlijk zwemmen in de zomer. Héérlijk.

◊ 3 dingen waar ik gelukkig van word.
Goede resultaten op school, dat spreekt voor zich. Natuurlijk ook van alle andere dingen en mensen om me heen, echt moeilijk om hier drie dingen uit te kiezen en dat ga ik dus ook niet doen haha.

◊ 3 favoriete quotes.
Laatst schreef ik nog een artikeltje met allemaal quotes in. Deze vind ik allemaal enorm leuk en passen eigenlijk allemaal op de één of andere manier echt wel bij mij.

large◊ 3 vakantiebestemmingen.
Ook hier heb ik laatst nog een artikeltje overgeschreven. Dit waren er dan wel een stuk of euhm 50 🙂 maar als ik drie favoriete eruit zou moeten kiezen ga ik toch voor Finland, Nieuw-Zeeland en Griekenland. Prachtige landen!

◊ 3 dingen die ik dit jaar wil doen.
Naar Disneyland gaan! Dit is gewoon al veel te lang geleden en er zijn vast en zeker verschillende dingen veranderd. Of gewoon om mooie foto’s te maken, yeah! Ver komen met mijn blog, gewoon omdat ik dit allemaal enorm leuk vind en ik heb er veel plezier aan om artikeltjes en foto’s te maken. Anders had ik het nooit een jaar volgehouden. Optreden, optreden, optreden. Hebben jullie mijn liedje op Youtube al gezien van de muziekavond begin september 2014? Het is misschien een beetje onzeker, het was dus de eerste keer dat er geen ouders in de zaal zaten. Alleen bovenbouwers (lees : jeugd) en dat was even wennen.

Zo, ik hoop dat je dit een leuke tag vond. Je bent natuurlijk vrij om ‘m over te nemen. Nu ga ik weer snel aan de slag voor school, laat die examens maar komen! Wish me luck! Schrijf jullie snel weer.
Veel liefs, Amber

Advertenties

4 gedachtes over “Three things tag : fuiven, aardbeien en mee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s