20 Love Quotes

Schermafbeelding 2015-03-17 om 16.57.25Liefde is iets mooi, iets wonderbaarlijk, iets mysterieus en magisch. Dat heeft iedereen begrepen denk ik. Liefde is iets wat je van een ander krijgt, niet wat je van een ander eist. Dat is de moeilijkheid eraan denk ik. Na mijn ‘Happy Quotes’ vond ik eigenlijk ook dat  ‘Love Quotes’ in mijn rijtje thuishoorden. Ik zocht WeHeartit af en kwam verschillende mooie quotes tegen. Jij kan me ook volgen op WeHeartIt! Neem dan even een kijkje in de zijbalk ➡️. Hier komen ze dan, de 20 mooie quotes over liefde. Geniet en leer er iets van. 

large-16 large-15 large-7 large-14 large-13 large-5 large-1 large-17large-2 large-3large large-18 large-6 large-19 large-10 large-8 large-11 large-4 large-9 large-12

Ik ben dol op… alle quotes! Ze zijn gewoon allemaal zo enorm waar én nog eens super mooi. Welke is jouw favoriet? 😊
Bisous, Amber 💕

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s