Waarom Jennie mijn favoriete blogger is 

Schermafbeelding 2015-03-21 om 09.00.22Ik kan het eerlijk zeggen. Ik bewonder Jennie. Ik bewonder haar in hoe ze praat, hoe ze lacht, hoe ze foto’s maakt, hoe ze blogt en vooral op hoe vriendelijk en charmant ze wel niet is. Je kan Jennie wel beschouwen als mijn allergrootste voorbeeld en ik wil dit echt heel graag delen. Ze is misschien wel 6 jaar ouder maar toch voel ik een soort van ‘connectie’, ik heb haar natuurlijk nog nooit in het echt gezien (en dat zou ik al te graag eens willen) maar hoe ze online reageert, tweet en haar blogs schrijft zorgt ervoor dat ik een soort vriendin bij heb.

Jennie is nu 21 jaar oud (07-12-1993) en ze beheert sinds 12 november 2010 haar blog Jennie from the Blog. Ze komt oorspronkelijk uit Valkenswaard (een klein dorpje in de buurt van Eindhoven -en daar kom ik vaak yeah!-) maar sinds 2012 woont ze in de ‘grote stad’ Rotterdam voor haar studie Communicatie. Daar woont ze in een huis met drie andere leuke meiden. Ze houd van chocoladefondue, aardbeien, longboarden en fitness. Bloggen is -natuurlijk- uitgegroeid tot haar allergrootste hobby en daar ben ik blij om. Zonder haar bekende blog zou ik haar nooit gekend hebben.

Dankzij haar blog is ze naar New York en Los Angeles geweest, is ze uitgeroepen tot Vero Moda’s Stylequeen in 2012, bezocht ze Amsterdam Fashionweek en ze heeft natuurlijk een hoop leuke mensen leren kennen. Haar foto’s maakt ze met haar Canon EOS 600D en haar favoriete lens, de 50mm / f 1.8 lens.
Als ik nog heel erg lang verder zal doen met bloggen wil ik natuurlijk ook zo een geweldige camera want je kan er natuurlijk hemelse foto’s bij maken.

Schermafbeelding 2015-03-21 om 08.59.31Zoals ik in de inleiding al ongeveer zei. Ik beschouw Jennie als een vriendin, natuurlijk niet zoals de meiden die bij mij op school zitten. Maar als een vriendin die ik waardeer, waar ik naar opkijk en die nooit boos op me zal worden. Iemand die me echt zou begrijpen, die al heel wat levenslessen heeft gehad en al mooie delen van de wereld heeft gezien. Ik volg Jennie nu ongeveer een jaar, ze was namelijk de allereerste blog die ik volgde en ze hoort nu nog zeker in mijn favorietenlijstje.

Ik weet niet hoe het precies komt maar ik voel me veilig en vooral béter bij oudere meiden. Ze begrijpen me en weten het wanneer er iets scheelt. Of wel komt het gewoon door het feit dat ik mij niet op mijn gemak voel bij leeftijdsgenoten, mijn ouders zeggen dan weer dat het komt doordat ik een volwassener persoon ben en niet meer zo kinderachtig denk en doe. Hopelijk is het dat. Bij Jennie heb ik dat ook, wanneer ik haar artikelen op haar blog lees is er ergens zo een stemmetje die zegt ‘Wauw Amber, stel je voor dat jij dit samen mocht meemaken met Jennie!’. Dat zou natuurlijk een prachtig gevoel zijn. Wat ik eigenlijk ook niet echt snap is dat Belgen, Nederlanders hun accent, hun ego of hun air haten. Ik voel me beter bij Nederlanders dan bij Belgen. Ze staan tenminste allemaal positief in het leven, hebben een mooi land, staan ver vooruit zowel in de sociale media als in de economie en dat kan je allemaal niet zeggen van België hoor.
Okay, genoeg diepzinnig gepraat. Ik laat je nu eens echt zien waarom die Jenn zo een fantastische meid is.

Schermafbeelding 2015-03-21 om 09.00.09Allereerst, haar bed. Wauw! Ze legt er altijd lekker veel gezellige dekentjes in en er passen echt wel drie à vier personen in volgens mij. Zo een bedje is de hemel op aard!

Schermafbeelding 2015-03-21 om 09.01.25Schermafbeelding 2015-03-21 om 09.05.25

Ze houd heel erg veel van chocolade (wat een berg). En de laatste tijd is dat dus Tony’s Chocolonely. Dat hebben we dus ook al gemeen. En natuurlijk maakt ze altijd een geweldige combinatie met haar smoothie’s. Bovenstaande, met blauwe bessen ga ik zeker ook een keertje proberen.

Schermafbeelding 2015-03-21 om 09.04.40Ze heeft soms haar haren stijl en dan zit er weer een sierlijke krul in. I like it! Maar ik vind haar toch ietsjes mooier met de krul 😉

Schermafbeelding 2015-03-21 om 09.02.18

Haar kledingstijl is da-jum! Het liefst zou ik heel haar kledingkast kopiëren want ik vind het allemaal gewoon ge-wel-dig!

Schermafbeelding 2015-03-21 om 08.59.43

Sportief is ze zeker, ze gaat verschillende keren per week naar de sportschool en gaat ook nog eens longboarden. Iets wat ik zeker ook nog eens wil proberen. Sinds kort heeft ze natuurlijk ook haar hoepelwebshop hoopityourself. Over de hoepel die ik heb aangeschaft heb ik al een keertje verteld in dit artikeltje.

Schermafbeelding 2015-03-21 om 09.01.44IMG_1109

Het feit dat ze altijd in bad gaat met een serie, veel schuim en eten is geweldig. Laatst heb ik haar ook een beetje nagebootst, vermeldde dit op Twitter en ze reageerde. Toen kon mijn dag zeker niet meer stuk.

IMG_1111IMG_1112

Vorige woensdag (I Think) had ze haar eerste video voor hoopityourself online gegooid. Haar stem klinkt enorm lief en hartelijk, dat moest ik natuurlijk eventjes vermelden zodat ze wist dat ze weer iets super goed had gedaan! En ineens hadden we een soort van conversatie, ik vond het heel erg leuk en dat gaf me even een extra mood-boost.

Ik wil nog even zeggen dat ik haar dus echt een leuke meid vind en haar inderdaad bewonder. Maar ik schrijf dit artikeltje zeker niet omdat ik haar leven zou willen overnemen, ik leid ook een leuk leventje met alles wat ik nodig heb. En voordat iemand van jullie zegt dat je deze vriendschap niet echt ‘vriendschap’ kan noemen. Ik weet het, maar zolang ik de gedachte heb dat ik er een vriendin bij heb blijft dit voor mij geweldig. 
Lieve Jennie, alles wat ik hier neerschreef meen ik uit de grond van mijn hart. Je bent een fantastische meid!

Veel liefs, Amber

(Alle foto’s zijn eigendom van Jennie, behalve de Tweets.)

Een gedachte over “Waarom Jennie mijn favoriete blogger is 

  1. Pingback: Mijn 2015 | milesawayfromwonderland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s