M•A•C nagellak : Midnight Storm en Lightness of Being

IMG_0849
Hallo allemaal, ik start met de examens op dit moment maar wil toch proberen vol te houden met artikeltjes schrijven om de dag. Vandaag heb ik chemie en fysica, dus sorry als er in de loop van deze week geen nieuwe artikeltjes meer online zouden komen maar dat is dan de schuld van de examens. Nu komen de hopen leerstof en zware vakken eraan (denk aan wiskunde, Nederlands en Frans). Alle andere examens vallen qua leerstof nog goed mee denk ik.

Vandaag laat ik jullie deze 2 prachtige lakjes van Mac zien. De eerste kreeg ik bij kerstmis, nou ja ‘krijgen’ eerder zelf gekocht. Dat lakje was Midnight Storm, het donkerpaarse. Op mijn verjaardag kreeg ik ook nog enkele spulletjes van Mac terwijl mama en papa zeiden dat ik al veel te veel had. En daar zat dus ook Lightness of Being bij. Een neutraal, roze lakje.
IMG_0850
Ik vind de omhulsels van MAC echt prachtig. Lekker strak en het oogt al meteen wat chiquer dan bijvoorbeeld lakjes van 2b een dergelijke. MAC is in mijn ogen dus een echt luxe merk.

IMG_0856
De lakjes zijn erg dekkend maar dat zijn we natuurlijk al gewoon van MAC. Je hebt eigenlijk maar één laagje nodig en dan ben je al helemaal klaar om naar de bewoonde wereld te vertrekken. Dat ervaar ik toch bij Midnight Storm maar bij Lightness of Being heb je wel twee à drie laagjes nodig. Dat ligt waarschijnlijk gewoon aan de donkerte van je kleur, wat ook absoluut normaal is.

IMG_0852
Ik vind het twee leuke en chique lakjes. Beide zijn het redelijk neutrale kleuren die je makkelijk kan op doen voor dagelijks gebruik. Na de examens ga ik zeker nog eens een kijkje nemen bij de MAC store en dan zullen er waarschijnlijk nog wel een paar beauty’s bijkomen. En ook dat kan ik je zeker aanraden, zoek naar nieuwe en betere merken. Dat helpt je al veel vooruit in je technieken en andere leerrijke dingen.
Ik ga weer verder met leren, tot snel!
Veel liefs, Amber

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s