Time for vacationinspiration

Jaaaaa! Eindelijk, de week van hard studeren en nagelbijtend-zenuwslopend-halfslapend examens maken is voorbij. Nu is het tijd om te genieten van deze drie weken vakantie. Het zijn er niet echt drie maar toch bijna en wow wat keek ik er naar uit. Ik had er best wel nood aan. En ik ga er dus volop van genieten!


Voor vandaag dacht ik eraan om een artikeltje te schrijven die mooie plaatjes bevatte én een zen-modus bij je teweeg bracht. Ik scrolde mijn WeHeartIt door en bracht uiteindelijk veel te veel tijd door achter mijn schermpje want wauw, die feed is weer helemaal gevuld met echte fotowonders! Ik koos er enkele leuke uit en die laat ik nu dus aan jullie zien.
                                        
large-2 large-3 large large-6 large-8 large-1 large large-7 Schermafbeelding 2015-03-25 om 17.41.22

(Ik heb enorm veel zin in blueberry’s dus dit artikel was een beetje bosbessen-overload) Zo, dat waren de vakantieplaatjes alweer. Ik hoop dat jij ze ook een beetje leuk vond en dat ze bij jouw ook een vakantiesnaartje raaktte :). Vandaag ga ik nog eventjes shoppen met mama om het einde van de examens in te luiden én omdat meiden nu eenmaal niet zonder shoppen kunnen. Geniet nog van je dag!
Dikke knuffel, Amber 💕

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s