Ik ben genomineerd voor de Insider’s Tip van de maand april

 Ik ben enthousiast! Op 1 april kreeg ik een mailtje binnen van de redactie van stylefruits.nl. Eerst dacht ik dat het om een één-april grap ging want ik was er al genoeg ingetrapt die dag. Na wat research werd ik nóg enthousiaster want het bleek dat ik genomineerd was voor hun rubriek ‘Insider’s Tip’. 

Ik had totaal geen idee over wat het ging want ik kende de site ook helemaal niet. Gelukkig staat er een korte uitleg bij hun artikel, dat hielp me al veel verder. Iedere maand selecteert het ‘Style Team’ vijf blogs die nog niet zo groot zijn als ze, naar hun mening, zouden moeten zijn. Ze inspireren hen met hun individuele en charismatische outfits en posts. Om deze blogs beter op de kaart te zetten laten ze ons iedere maand kennismaken met vijf blogs waarvan ik nu ook ééntje ben. Nadat je de uitleg van de vijf blogs hebt gelezen (en dat moet natuurlijk niet meer want je kent me al hihi) kan je op je favoriet stemmen.
Ik ben dus genomineerd voor de maand april. Op 1 april kreeg ik een berichtje dat het online was en de winnaar wordt op 1 mei bekend gemaakt. Wat zij als beschrijving over mijn blog zeiden vind ik natuurlijk heel erg lief en het past ook echt helemaal bij mijn blog. De sprookjesachtige sfeer die mijn blog bevat hoort natuurlijk zo te zijn met een naam als ‘Miles Away from Wonderland’ wanneer ook dat terugverwijst naar het sprookje van Alice in Wonderland.

>>Miles away from Wonderland: De blog van de Belgische Amber is net een sprookje. De blog staat vol geweldige posts. Leuke ideetjes voor de toekomstige vakantie bestemming komen voorbij, wish lists, met items die ook wij heel erg graag willen bezitten, quotes. Kortom, een blog waar je helemaal vrolijk van wordt.

Het doel van deze actie is extra aandacht te genereren voor high-quality blogs met goede posts die misschien niet zo bekend zijn als ze zouden moeten zijn. Ze hebben mijn blog genomineerd vanwege het goede design, briljante posts en omdat de blog al enige tijd een van hun favorieten is. Voor deze mooie woorden ben ik ze natuurlijk meer-dan dankbaar. Nu komt het nog op het stemmen aan. Stemmen kan tot 1 mei 2014, hier en als je op je mobiele apparaat zit hier.  We go for the win!
Stylefruits.nl bevat ook een webshop met heel leuke kleren, ik zie net een prachtige jumpsuit en als ik dan nog naar beneden scroll zie ik nog meer leuks. Geen goede shop voor me als ik zo veel dingen mooi vind. Ik wil te veel 🙂

Ik zou het heel, maar dan ook echt héél erg leuk vinden als je op me zou willen stemmen. Dat zou me een groot plezier doen.
Alvast heel erg bedankt en als ik win deel ik het sowieso mee in een nieuw artikeltje. Geniet nog van je zaterdag!
Veel liefs, Amber

Hieronder al een kleine sneak-peek met wat ik leuk vind. (klik op de afbeelding voor meer informatie)

mini-jurk-wit-closet korte-rok-donkerblauw-tommy-hilfiger jumpsuit-paars-new-lookshorts-roze-evenenodd

Advertenties

2 gedachtes over “Ik ben genomineerd voor de Insider’s Tip van de maand april

  1. Pingback: Er is nog leven en zonneschijn | milesawayfromwonderland

  2. Pingback: Mijn 2015 | milesawayfromwonderland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s