Rituals make-up remover

Vandaag een artikeltje over deze geweldige -nieuw ontdekte- make-up remover van Rituals. Rituals is de laatste tijd echt uitgegroeid tot een merk dat ik waardeer. Mede door de verscheidenheid, de geuren en hun relaxt sfeertje. Ook van dit product ben ik een groot fan. 

Rituals is in mijn ogen een merk met leuke producten, heerlijke geuren en een geweldige service in de winkels. Goedkoop is het niet bepaald. (Wat je goedkoop kan noemen.) Voor 5 euro vindt je er niets denk ik. Ik herontdekte Rituals tijdens de kerstperiode van dit jaar, meestal wandelde ik deze winkel altijd voorbij maar deze keer ging ik er toch eens naar binnen. “Gewoon” eventjes naar binnen gaan. Ik werd onmiddellijk verwelkomt door de heerlijke geur van de kaars die brandde. Ohja, kaarsen verkopen ze dus ook. Echt een winkel om ‘zen’ tegen te zeggen. (hihi. ik weet het, woordgrapje!)  Om terug naar het echte onderwerp van dit artikel te gaan : Ik ontdekte deze milde oogmake-Up remover eigenlijk bij een vriendinnetje thuis. Je kent dat wel, sleepover en dan toch maar eventjes nieuwe trucjes uitproberen (Ik kreeg toen het boek van Lauren Conrad ‘Beauty’ en daar moesten we natuurlijk enkele dingetjes uit proberen… we zijn nu eenmaal meiden). Natuurlijk moest alles weer verdwijnen na onze ‘kunstwerkjes’ -lees : geschilder als kindjes- op elkaars gezicht. Toen haalde Kyara haar remover te voorschijn. Daar begon het verhaaltje 🙂

Deze make-up remover van Rituals is mild en bevat olie. Op zich vond ik dat niet zo leuk omdat ik totaal niet van vette crèmes en dergelijke houd maar bij dit is dat geen probleem. Het geeft eigenlijk zelfs een fijn gevoel, je ooglid voelt precies helemaal verzorgd. Olie gaat drijven (hoera wetenschap) dus schudden voor je het gebruikt is wel noodzakelijk. Zo heb je immers niet alleen olie op je watje en zijn beide delen goed gemengd. Deze remover bevat Lotus maar die geur komt, naar mijn mening, niet genoeg naar buiten. Verwijderen van waterproof make-up en lipproducten is hierbij ook mogelijk. Ik vind deze remover wel echt heel erg leuk en deze hoort dan ook tot mijn favorieten. Stiekem ben ik nu al bezig aan mijn tweede flesje… 

Deze remover is te koop in de Rituals voor €10,50.
Wat is jouw favoriete remover?

Veel liefs, Amber

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s