Nieuwe cover – Tee Shirt van Birdy

11134294_474467209385477_220657713_n

Hey allemaal! Wauw, de tijd gaat enorm snel. Ik wou de laatste dagen nog een beetje van de vakantie genieten en er lag nog een boekbespreking op me te wachten. Die gingen even voor maar daarna had ik al zo enorm lang op de computer gezeten dat mijn ogen dichtvielen van de straling. Geen paniek, ik blog nog steeds hoor!

Sommige van jullie hebben het liedje misschien al gehoord uit de film ‘The Fault In Our Stars’ en waarschijnlijk hebben alle liedjes die Birdy inzong voor de film je ergens toch echt wel geraakt. Laatst had ik al een cover gemaakt van ‘Not About Angels‘, deze had ik gezongen op een optreden van school en behoort nog steeds tot mijn favorieten.
Covers maken vind ik heel erg leuk, alleen ben je het liedje zo enorm veel keren opnieuw aan het inzingen zodat er toch een per-fec-te tussen zit. En dan is je hele namiddag verloren. Ik zing heel erg veel in mijn vrije tijd en speel verschillende instrumenten. Er zijn zo veel liedjes die ik nog wil inzingen en daar ga ik ook zeker werk van maken. Dubbel zo veel fun als je het alleen kan doen want dan wordt je niet de hele tijd onderbroken haha. En met mijn opnamemicrofoon en ‘spuugschermpje’ (ik ben even de naam kwijt) kan ik toch al wel degelijke covers neerzetten. Thanks to Apple!!
Muziek zegt meer dan 1000 woorden. Geniet er van!

Van welk liedje vindt jij dat ik nog een cover moet maken? Zing jij ook zo enorm graag?
Veel liefs, Amber

2 gedachtes over “Nieuwe cover – Tee Shirt van Birdy

  1. Wow wow wow. Wat gaaf dat jij covers maakt! En goeie covers ook nog! Echt heel gaaf, ik wou dat ik dat ook kon haha :). Zelf vind ik Apologize van Timbaland heel erg mooi.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s