Er is nog leven en zonneschijn

11212250_481965328635665_1026363173_nHet einde van het schooljaar is in zicht, de grote vakantie staat al voor de deur en de zon begint steeds meer en meer te schijnen. Dinsdag 12 mei word het hier 31° dus zeg nu nog eens dat de zon zijn best niet doet. Het is echt heerlijk weer, een subtiel briesje omarmt je iedere keer weer en de zon laat je oogjes fonkelen van blijdschap. Een warm blijdschap…

Het laatste artikeltje dat ik schreef is toch wel weer een tijdje geleden. School slorpt heel erg veel energie van me op en natuurlijk geven alle leerkrachten weer lekker veel huiswerk. Mijn oprechte excuses dus dat ik eigenlijk niet meer om de dag post. Ik zou het zelf maar al te graag terug herstarten want ik zit boordenvol ideeën. Maar de tijd groeit niet aan de appelbomen en de klok tikt voort.
De laatste dagen heb ik dus ook heel hard aan eindwerken en boekbesprekingen zitten werken dat het nu ein-de-lijk tijd is voor een rustiger leventje. Het school-huiswerk-blog leventje en niet het school-huiswerk-huiswerk-huiswerk-slapen leventje.
Ik heb alleszins weer heel erg veel ideeën en ik ga ze zeker allemaal uitwerken! Het is ook mooi weer dus mijn natuurfotografie-skills kunnen weer verbeterd worden en dat zal je ook wel merken. Het roosje wat je op de foto ziet is er eentje uit mama haar verjaardag/moederdagboeket en wauw, wat zijn ze mooi! Ze staan hier nu al een dikke week en zijn nog steeds niet verwelkt. Zo moet de kwaliteit van de roosjes zijn.

Ik heb enorm veel zin om zomerse outfits te gaan fotograferen, met mijn vriendinnetjes leuke tijden te beleven en natuurlijk véél foto’s te maken. Deze zomer ga ik met mijn best friend naar Kroatië en het word zó leuk! Iedere keer als wij elkaar zien zwijmelen we helemaal weg en via Messenger delen we de allerleukste en mooiste foto’s van twee chicks, helderblauw water en witte stranden met elkaar. Het word een zomer om nooit te vergeten.

11256412_481965335302331_2129824507_n

11092680_481748261990705_1545146677_n

Ik wil ook nog eens iedereen bedanken die op me heeft gestemd voor de Insiders Tip van Stylefruits.nl want ik heb gewonnen! Met een grote voorsprong en een eindresultaat van om en bij de 300 stemmen (75% van alle stemmen!) mocht ik me tot winnaar rekenen. Ik kreeg een klein stukje onderaan de nieuwe Insiders tip. < Deze kan je hier lezen > Nog eens super bedankt dus allemaal, dit betekend heel erg veel voor me. Ik hoop dat ik nog heel ver raak met bloggen maar zonder jullie is dat dus allemaal niet mogelijk. Maar denk aan het motto : Als je er in geloofd kan je alles waarmaken. Dan bevind je je in het Wonderland. Je kan er zo ver van weg zijn maar toch zo dichtbij. Hashtag uitlegvandenaamtevindenop’overMAFW‘.
Vandaag dus een kort artikeltje, gewoon om eventjes een kleine update te plaatsen. Je gaat zeker nog van me horen en ik hopelijk ook nog van jou!

Hele dikke knuffel,
Amber

2 gedachtes over “Er is nog leven en zonneschijn

    • Grappig eigenlijk want jouw blog is veel professioneler en groter (en enorm leuk!) dus jij was ook echt de verdiende winnaar van die maand!Terwijl ik maar gewonnen heb met een kleine blog en weinig bezoekers… Ik kon even niet meer ophouden met blijdschap! (Ik was net natuurlijk ook blij dat jij op mijn bericht reageerde whieeee, thanks!) Veel liefs, Amber

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s