Nieuwe cover ~ All I want 

Hoera! Het schooljaar is bijna voorbij, de zomervakantie komt dichterbij en mijn avonturen ik Kroatië dus ook! Maarrrr -een heel grote maar- die examens moeten natuurlijk ook nog gemaakt worden. Ik heb nog precies één weekje school, dan 10 dagen examens en na deze helse periode (die korter had kunnen duren als ze die 2 stomme studieuren steeds weglieten) kan ik volop genieten van mijn leventje in het zonneke, in de hangmat, met muziek, korte rokjes en natuurlijk héél veel plezier.

Voor nu heb ik even snel een artikeltje voor jullie over mijn nieuwe cover. Aan het einde van het schooljaar is er steeds weer een viering en een ByeBye Schoolparty waarin we de leerkrachten én alle medeleerlingen mogen bekladden met smerige mengseltjes -gekleurd krijt en gel zijn ondertussen al de revue gepasseerd- en iedereen kijkt uit naar wat het dit jaar zal worden. Voor de viering vroeg men aan mij of ik een liedje wou brengen. Het liedje zou in film worden gezet dus een videoclip vond ik zeker van toepassing. Ik heb namelijk een heel goede microfoon en camera, dus waarom zou ik het niet proberen? Beter proberen dan dat het geluid slecht is en het maar 1 beeld zou hebben. Ik trok er met mijn vriendinnetje op uit en zocht mooie plekjes bij ons in de buurt. ’s Avonds besloot ik om onmiddellijk te editten en het resultaat mocht er van mij wel zijn. Ik heb het nog niet op Facebook gezet want dan ziet de hele school het natuurlijk meteen en is het geen verrassing meer in de viering maar op mijn blog kan ik het gerust delen. Dus bij deze. Het liedje is All I Want, oorspronkelijk gezongen door Kodaline. Veel luistergenot!

Hopelijk vond je het een mooie cover. Ik zou het heel fijn vinden als je liet weten wat je er van vond want een videoclip maken is voor mij dus écht de allereerste keer. Fijne zondag en geniet nog van het zonnetje, voor zo lang het duurt!
Yours sincerely
Amber

Een gedachte over “Nieuwe cover ~ All I want 

  1. Pingback: Nieuwe cover – We don’t have to take our clothes off | milesawayfromwonderland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s