Zomerse achtergronden voor je telefoon

9566599163_315db0a398_n
Hoor ik daar het woord ‘zomer’+’vakantie’? Het is zomervakantie! Ein-de-lijk, ik heb er enorm lang op gewacht. De tijd waarin alle remmen losgaan en je alleen maar van het zonnetje kan genieten. Een geweldige tijd dus.

Om de zomervakantie alvast goed te starten stel ik voor om je achtergrond van je telefoon een zomers tintje te geven. Zet er een afbeelding op die jou doet denken aan de ideale zomer of gebruik er eentje als inspiratie. Ik garandeer je dat het vakantiegevoel dan nog sterker aanwezig zal zijn 🙂
De laatste tijd zijn mijn statistieken weer enorm aan het boomen en dus ook de vorige artikeltjes (klik, klik en klik) met achtergronden worden weer ettelijke keren bekeken. Natuurlijk veranderd de ideale zomer iedere keer weer dus het werd tijd voor nieuwe fotootjes. Ik struinde mijn WeHeartIt en Tumblr af en vond weer geweldige, zomerse plaatjes met stranden waar ik ook wel graag zou willen liggen. Me volgen op deze netwerken is natuurlijk altijd leuk, als je -net als ik- hunkert naar mooie plaatjes en fantastische quotes.
Na het lezen van deze blogpost zal je zomervakantie-gevoel nog hoger in het vakje van blijdschap liggen. Want eigenlijk besef ik het nog niet zo goed 🙂
large-1
large-3
large-4
large-2
large-5
large-6
large-7
large-8
large-10
large-9
large-11
large-12
large-13
large-14
large-15
large

tumblr_nqgt3vakNa1qhsmllo1_1280
tumblr_nqhgm1GkLp1uo7ripo1_400
tumblr_nqhhp46cRQ1uo7ripo1_500

Welke afbeelding is jouw favoriet? Hoe ziet je achtergrondscherm er op dit moment uit?
Geniet van je zomervakantie, start ‘m heel erg goed (ik heb ‘m ondertussen ingeluid met een kampvuur en marshmallows) en ik schrijf jullie snel weer!
Veel kusjes, Amber

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s