Even enkele vraagjes voor mijn lieve lezers

11693182_502696553229209_982021069_nOndertussen blog ik toch al meer dan een jaar op mijn geliefde Milesawayfromwonderland. Een poll is er echter nog nooit van gekomen. Er werden altijd vragen aan mij gesteld, in plaats dat ik vragen aan jullie stelde. Daar zullen we eens snel verandering in brengen. Het duurt een minuutje en je maakt mij er super blij mee. 

Allereerst heb ik een enquete over welke soort berichten jij graag op mijn blog voorbij ziet komen. Zo kan ik voor jullie blijven vernieuwen en weet ik welke richting ik uit moet. Ik heb enkele voorbeelden gegeven, als je nog iets anders super graag leest dan mag je het zeker achterlaten in de reacties helemaal onderaan.

Ten tweede heb ik een enquete over de leeftijd van mijn lezers. Als blogger is het altijd leuk om te weten welke doelgroep er nu echt op mijn blog komt kijken en of ik de juiste doelgroep aanspreek.

Alvast heel erg bedankt, ik zal de resultaten goed opvolgen en misschien ook aan jullie feedbacken. Altijd leuk om de uitslag ook te weten, niet? Vergeet ook zeker niet om mijn Facebookpagina, twitter, instagram en bloglovin te volgen om regelmatiger op de hoogte te blijven van belevenissen die ik mee maak. 🙂
Veel liefs, Amber x x x

Een gedachte over “Even enkele vraagjes voor mijn lieve lezers

  1. Pingback: Allereerste video | De blogspiration TAG  | milesawayfromwonderland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s