Allereerste video | De blogspiration TAG 

Schermafbeelding 2015-07-02 om 09.20.17(EDIT : Ik heb de video verwijderd, vond het een beetje raar om te praten voor jullie. Misschien start ik er later wel weer mee, maar voor nu is het nog wat te vroeg. Je kan wel het artikeltje nog lezen? Sorry!)

Wauw, wat is dat een raar gevoel. Even voor de camera een heel verhaal uitwerken en opnemen… Iets nieuw en iets bijzonder. Maar ik vind het alvast heel erg leuk en ga zeker nog filmpjes blijven maken.

Op mijn enquête die ik laatst postte had ik ook de vraag van ‘start met het maken van YouTube filmpjes’ er tussen gestoken. Nu het vakantie is heb ik natuurlijk alle tijd om zo een extraatjes te kunnen doen. Er hebben ondertussen al enkele van jullie (lieve) lezers mijn enquête beantwoordt en daaruit bleek dat er toch wel interesse was in het maken van de enige echte YouTube video’s. En dat is wat ik je vandaag ook ga laten zien.

Gisteren (en vandaag!) is het enorm warm. Eigenlijk blijft het de hele week nog snikheet, mijn fut is dan ook helemaal verdwenen, ik ben moe, slaap slecht -want mijn kamer is dus werkelijk een sauna-, ben gisteren ook nog eens tegen de hoek van een bloembak hier in de tuin aangelopen -al wegrennend van de watersproeier omdat mijn broertje me nat maakte- en die wonde doet ook heel veel pijn. Dus qua uhm energie zit het hier in huize Jans niet echt volgeladen. Wat moet je anders ook doen, op zo een hete dag als iedere beweging je nóg meer uitput dan voorheen? Mijn besluit was snel gemaakt, ik zou beginnen met video’s te maken en ik start vandaag. Nou ja, gisteren 😉

Voor mijn allereerste video heb ik besloten een TAG op te nemen. Ik had eerst ook een shoplog opgenomen maar ik merkte duidelijk dat ik nog (heel erg veel) aan de camera moest wennen en besloot dus om het nog een beetje makkelijker aan te pakken. Zoals ik net al zei is het dus een TAG geworden. Namelijk de blogspiration/blogspiratie TAG. In deze tag vertel ik over mijn artistieke ruimte, de plek waar ik ideeën op doe en of ik ooit al wel eens tegen een writersblock ben aangelopen. Veel kijkplezier! En vergeet niet om de video bij het tandwiel (helemaal rechts) op 1080 HD te zetten voor betere kwaliteit.

Zo, dat was mijn allereerste video. Volgens mij moet ik nog héél erg wennen aan het feit dat ik gefilmd word. Maar dat zal wel komen. Ik hoop dat je deze video een beetje leuk vond,  ik vind het eigenlijk best wel eng… Het feit dat iedereen nu mijn stem kan horen… Maar hopelijk heb je er van genoten en had je geen andere stem in gedachten ;).  Laat me gerust even weten wat je van mijn allereerste video vond door het achter te laten in de reacties onder deze blogpost. 

Heel erg bedankt om te kijken! (En vergeet niet te abonneren op mijn YT-kanaal 😉 )
Schrijf -of spreek- jullie snel weer!
Yours sincerely, Amber x x x

(heeft er iemand enig idee hoe je de beginfoto wijzigt?)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s