10 dingen die ik deze zomer wil doen

11720037_505251876307010_1843981121_nDat het vakantie is, dat heb ik volgens mij al voldoende gezegd. En waarschijnlijk heb jij het zelf ook al wel gemerkt. Het zonnetje schijnt, vandaag is het véél te warm en op Instagram kom je enkel foto’s tegen van mensen in het zwembad. En dat is beste frustrerend als je zit te koken van de hitte en zelf geen zwembad hebt. Maar dat mag de pret van de zomer niet bederven. Ik deel dan ook graag mijn lijstje met de dingen die ik deze zomer nog super graag wil doen. 

Laten we snel beginnen want het zijn er een hele hoop. Veel leesplezier.

1. Slapen onder de sterrenhemel
Wat is het leuk om naar de sterretjes te staren. De donkere lucht met zijn kleine fonkeltjes (of zijn grote fonkeltjes), geweldig vind ik het. Ik kan er uren naar staren.

2. Héél veel ijsjes eten
Dit spreekt toch voor zich, de zomer is immers gemaakt voor de ijsjes. Of kwamen de ijsjes toch maar na de zomer?

3. Veel zwemmen (en bruin worden)
Dat is ondertussen al aardig gelukt. Om nog maar de tweede week van de vakantie te zijn, heb ik al drie keer een plonsje genomen. En dat wil ook zeggen drie keer bruiner! Mijn bikini staat ondertussen helemaal op me gebrand. Op moment van schrijven heb ik zelfs een lichtbruine short aan en je ziet nauwelijks het verschil!! I like it!

4. Zwemmen in de regen
Altijd al willen doen maar de regen is zó koud… Gisteren was het me bijna gelukt!

5. Naar Disneyland gaan
Want ik ben niet voor niets de kleine blonde prinses.

6. Verder sparen voor een camera (en als ik genoeg heb, er ook eentje aanschaffen 😉 )
Dat ik een grote (dure) spiegelreflex wil, is hier thuis geen geheim meer. Ik zeur dag in-dag uit maar tot nu toe is het nog niet zo ver. Ik wil graag super mooie foto’s schieten, outfitfoto’s maken en een blurry achtergrond creëren zonder dat ik mijn bewerkingprogramma moet aanspreken en dat het dan op niets trekt… Ooit zal die geweldige tijd wel aanbreken zeker? (Iemand met een spiegelreflex, ik stel voor om een fotoshoot te doen!)

7. Heel veel mooie foto’s nemen
Dat spreekt voor zich, want de zomer is het beste seizoen om je fotoskills te verbeteren. (en met wat kan dat beter dan een spiegelreflex? *doet puppyoogjes richting mama en papa*)

8. Geweldige zomerkleren scoren voor Kroatië
Want ik ga naar Kroatieeeee! (oh, had ik dat al gezegd?) Nog 19 dagen en het is zover! Enkel nog een paar shorten, enkele t-shirts, jurkjes en ik ben helemaal klaar om een geweldige tijd te beleven. Ik kan haast niet meer wachten!
Ik ben van 25 juli tot 3 augustus in Kroatië, briefjes krijgen vind ik altijd super leuk! Je kan me een briefje sturen op onderstaand adres. Vergeet zeker niet om je briefje op tijd te sturen want jouw briefje staat een heel lange reis te wachten, van België/Nederland helemaal tot Kroatië is een lange weg. (Maar je maakt me er super blij mee!)

Amber Jans
Kazou Limburg
Hotel Ad Turres
Kralja Tomislava 111
HR – 51260 Crikvenica – Hrvatska
Croatia

9. Naar de Efteling gaan
En we gaan deze woensdag! Baron 1898, ik kom eraan!

10. Heulll veel kampvuurtjes maken
Want ik hou van gezelligheid, lieve meid.

11. Een pannenkoekendate houden
Het maakt helemaal niet uit of het nu zomer is of niet, pannenkoeken zijn altijd een goed idee! En met leuk gezelschap is het een nóg beter idee. Wie is vrijwilliger? 🙂

Zo, dit waren de 10 (eigenlijk waren het er 11) dingen die ik écht eens wil doen deze zomervakantie. Misschien kan jij me helpen om er eentje te volbrengen?
Geniet van deze maandag, van het zonnetje en van alle lieve mensen rondom je.
Ik zie jullie graag!
Veel liefs, Amber

Advertenties

2 gedachtes over “10 dingen die ik deze zomer wil doen

  1. Pingback: Een tot-op-de-grond-lange rok | milesawayfromwonderland

  2. Pingback: Wat ik in de laatste weken van dit jaar nog wil bereiken | milesawayfromwonderland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s